SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fedakârca Çalışıyorlar'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:16:42
'Fedakârca Çalışıyorlar'
A- A+ PAYLAŞ

22-28 Mart tarihleri arasında kutlanan Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Malatya Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Acil Tıp Teknikerleri ve Teknisyenlerinin görevlerini pek çok zorluk içinde ve fedakârca yerine getirdiklerini belirtti. 

ATT’lerinde diğer sağlık çalışanları gibi özverili, mesleğine değer veren çalışanlar olarak hizmet kalitesi ve güvenliği yükseltilmiş bir sistemde çalışmayı hak ettiğini ifade eden Bingöl, “Toplumdaki birey ya da bireylerin, bedenen veya ruhen, kazaya uğraması veya hastalanması halinde, tıbbın gerektirdiği bilgi ve becerilerle ilk yardım ve acil bakım hizmetlerini uygulayan, hasta, yaralı ya da kazazedenin sağlık merkezlerine ulaştırılmasını sağlayan Acil Tıp Teknisyenliği mesleği Acil Sağlık Hizmetleri’nin sunulmasında önemli bir yere ve konuma sahiptir. Günümüzde sunulan ambulans hizmetlerinde, her gün milyonlarca insana olay yerinde acil müdahaleler yapılmakta; uygun şartlarda ve en kısa zamanda, ihtiyacı olanların acil tedavi imkânına sahip Hastane acil servislere transferi sağlanmaktadır. İnsan yaşamı açısından böylesine önemli bu hizmetin kaliteli bir şekilde sunulmasında mesleki yeterliliğe sahip, eğitimli, kaliteli hizmet sunan, iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. Herhangi bir yerde bir ambulans siren sesi duyduğumuzda, o anda, ambulansta bulunan ve acı çeken hasta ya da yaralıların acılarını dindirmek için ter döken tüm ATT’lere en güzel dileklerimizi sunuyor, mesleki başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız