SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fedakarca Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti. 

İl Özel İdaresi'ne gelen Vasip Şahin'i, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı ve birim daire müdürleri karşıladı. Kurum yemekhanesinde yapılan ziyarette Genel Sekreter Kaya, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.

Başkan Naci Şavata, "2012 yılında İl Özel İdaresi olarak kırsalda yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Tarihinde ilk defa İl Genel Meclisi'nin hazırlamış olduğu çalışma programını harfiyen yerine getirdiniz, birde fazlasıyla yaptınız. Allah hepinizden razı olsun. Bayramınız tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Vali Vasip Şahin de, "Malatyamızın Pütürge ilçesinde görev yaptığım zamanda o zamanki adı 'Köy Hizmetleri' olan kurumda bulunan işçilerimizin ne derece fedakarca çalıştıklarını çok iyi biliyorum. İmkansızlıklar içinde yazın ve kışın, gece-gündüz çalışarak yüz akımız olan işler yaptılar. O dönemde görmüş olduğum bu çalışmaları her gittiğim yerde anlattım. Gönlümde, zihnimde, köyümüze hizmet götüren personelimiz hakkında çok güzel intibalar var. 2012 yılının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Malatya ilimizin köylerinde çok güzel çalışmalar yaptığınızı biliyorum. Hepimizin burada bulunmasının gayesi insanlara hizmet götürmektir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız