SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FEDAŞ Hırsızı Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi girişi otobüs durağındaki FEDAŞ gişesine öğle tatilinde girilerek 23 bin YTL para çalınması olayı ile ilgili olarak yakalanan Ercan C. (fotoğraftaki) zanlı tutuklandı.

Malatya merkez Valilik binasının yanında, Fuzuli Caddesi girişinde otobüs durağında bulunan ve bir özel banka tarafından işletilen FEDAŞ Elektrik Tahsilat Bürosu'nda 31 Ekim 2008 Cuma günü meydana gelen olayda, büroda çalışan görevlileri öğle tatiline çıktıktan sonra 23 bin YTL para çalınmıştı.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği bildirilen Ercan C.(33) ile kendisine yardım ettiği iddia edilen bacanağı olan Faruk Ç.(29) yakalanarak gözaltına alındı. Paranın bir kısmının ele geçirildiği kaydedildi.

Hırsızlık olayından sonra Ercan C.ni bacanağı ile birlikte Adana'ya gittiğinin tespit edildiği belirtildi.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Faruk Ç. Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakılırken, tutuklanması istemi ile mahkemeye sevk edilen Ercan C. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız