SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FEDAŞ Yine Uyardı

A- A+ PAYLAŞ

FEDAŞ, son zamanlarda bazı kişi veya yetkili bayi görüntüsü verilmiş yerlerin komisyon alarak elektrik faturası tahsilatı yaptıklarına dair ihbarlar alındığını belirterek, bu konuda anlaştıkları hiçbir kişi ya da kuruluş olmadığını bildirdi, vatandaşların fatura bedelini sadece kurum gişelerine yapmalarını istedi.

FEDAŞ'tan konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Son zamanlarda bazı kişi veya yetkili bayii görüntüsü verilmiş yerlerin komisyon alarak fatura tahsilatı yaptığı ihbarları gelmektedir.

Müdürlüğümüz vezneleri,anlaşma yapılmış PTT ve Banka şubeleri dışında hiçbir kişi veya kuruluşa tahsilat yetkisi verilmemiştir.Müdürlüğümüz alacağının başka birisi tarafından tahsil edilmesi hakkına kimse sahip değildir.

PTT Acentelerinin de,Bankaların da hiçbir şekilde Müdürlüğümüz faturalarını üçüncü kişilere tahsil ettirme yetkisi bulunmamaktadır.

Denetimi olmayan ve vergi kaybına yol açan,abonelerimizin mağdur olmasına neden olabilecek bu tip uygulama yapanlar hakkında gerekli kovuşturmanın yapılması amacı ile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

Ayrıca;Abonelerimizin de mağdur olmamaları için Müdürlüğümüz Tahsilat Vezneleri ile Müdürlüğümüzce anlaşma yapılan PTT ve Banka Şubeleri dışında kalan hiçbir kişi veya bayii görüntüsü verilmiş tahsilat merkezlerinde faturalarını tahsil ettirmemeleri gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız