SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FEDAŞ'tan Arapgir'e Yeni Dağıtım Merkezi

0
Güncellendi - 2017-05-17 03:57:24
FEDAŞ'tan Arapgir'e Yeni Dağıtım Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin, Arapgir ilçesi Öğlelik mevkiindeki trafo binası tesisi tamamlanarak hizmete girdi.

FEDAŞ'tan konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Malatya Arapgir’e bağlı Öğlelik mevkiine 174 bin TL’lik yatırımla yapılan Arapgir yeni dağıtım merkezi trafo binası, enerji verilerek kullanıma sunuldu. TEİAŞ’a ait 154 Kv’lık trafo merkezine yeni fider tahsisi yapan Fırat EDAŞ ekipleri, böylece Keban Şalt 2 Arapgir 3/0 hattının mesafesini de azalttı. Bu yenileme çalışmasıyla olası arızaların önüne geçilebilecek ve oluşabilecek yeni arızalara da çok daha kısa zamanda müdahale edilebilecek.

Ayni zamanda alternatif bir ring seçeneğinin de sunulduğu trafo merkezi sayesinde Arapgir ve tüm köyleri, Erzincan Kemaliye ve tüm köyleri, Arguvan İlçesi ve tüm köyleri, sürekli ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilecek."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız