SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FEDAŞ'tan Borç Yapılandırma

0
Güncellendi - 2018-05-08 03:00:31
FEDAŞ'tan Borç Yapılandırma
A- A+ PAYLAŞ

Elektrik dağıtım hizmeti veren Fırat EDAŞ, borcu bulunan 15 bin abonesi için borç yapılandırma kampanyası başlattı.

Fırat EDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya, Bingöl, Elazığ ve Tunceli'de 932 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat EDAŞ, elektrik borcu olan abonelerine ödemelerinde kolaylık sağlayacak. Başlatılan yapılandırma kampanyası kapsamında mesken, tarımsal sulama ve ticarethane tarife grubuna dahil olan tüm abonelere geçmişten gelen borçlarını kapatma imkanı sunulacak.

Elektrik borcu bulunan Fırat EDAŞ aboneleri, bu kampanya ile borcunu taksitlendirme ve gecikme faizini sildirme imkanı bulurken, bu imkanlardan 2017 ve daha önceki yıllara ait icra ve dava aşamasında borcu olan tüm müşteriler yararlanabilecek.

Bu kapsamda, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Fırat Elektik Dağıtım A.Ş'nin Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'deki müşteri merkezlerine başvuran aboneler, elektrik borcunun ana parasını peşin ödemesi halinde gecikme faizinde yüzde 100'e varan indirimden yararlanırken, tamamını peşin ödeyemeyen aboneler ise 12 aya varan taksitlendirme imkanına sahip olacak.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız