SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Federasyon Desteği İsteyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:08:36
A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, gelecek sezon ile ilgili değerlendirmeler yaptı. 
 
Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Mumcu, "Her maç bizim için önem taşıyor. Daha oynayacağımız  8 maçımız var. Takımımız irdeleme adına geleceğe yönelik işaret alma adına süreç devam ediyor. İnşallah bu süreçte bizim matematiksel olarak küme düşme riskimizin olmadığı söylenebilir. Ama buradaki esas espri bizim daha ziyadesiyle mevcut arkadaşlarla ve muhtemel düşünülen ve izleme komitemizin de onay vereceği ya da bize sunacağı isimlerle önümüzdeki sezonun takımını ya da yapısını oluşturabilmek. Bunun için süreç devam ediyor. Arayışlarımız da devam ediyor. Gözlemlerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki bir ay içerisinde bunları daha da net bir hale getireceğiz. Önümüzdeki sezon için konuşulması gereken ya da bugünden zikredilmesi gereken bir şey beklenmemelidir. Zira önümüzdeki sezona başlama arifesindeki konjonktürü henüz bilemiyoruz. Malatya'daki diğer unsurların Malatya futboluna yapacağı katkıyı henüz bilmiyoruz. Bununla ilgili şimdiden bir şey söylememiz doğru değil. Ama sezon başında göreve geldiğimizde de söyledik. Şimdide söylüyorum bundan sonra da söyleyeceğiz. Tamamıyla bir kurumsal yapının yani sadece Malatya Belediyemizin desteğiyle maddi ve manevi anlamındaki tek taraflı bir desteğiyle çokta ileri gidilemeyeceği bütün taraflarca da malumdur diye düşünüyoruz. Bu açıdan arayışlarımız olacak. Yanımızda görmek istediğimiz kurum, şahıs ve firmalarımız olacaktır. Bu süreçten sonra önümüzü daha net görebileceğimizi ifade ediyoruz. Bu süreci sezon sonuna doğru başlatacağız. Bu istişareden sonrada kamuoyuna daha net bir cevap veririz" ifadelerini kullandı. 
 
"DESTEK İSTEYECEĞİZ"
 
"Biz gideriz veya kalırız hiç önemli değil" diyen Mumcu, "Tabi şöyle bir hava var; biz görevimizin başındayız. Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz. Ama belki de hiç gitmeyecekmiş gibi kurumsal bir disiplin içerisinde ve oradaki futbol organizasyonunu riske etmeden biz gideriz kalırız hiç önemli değil, takımımızın şimdiki ve bundan sonraki çalışmalarımız elbette bütün ciddiyetiyle devam edecektir. İnşallah birkaç ay sonra konjonktür bizi daha farklı söylemlere ya da daha farklı yerlere taşır. Tesisle ilgili, Spor Toto Teşkilatı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) üzerine düşen parasal yükümlülüğü yerine getirdiklerini gözlemledik. Kalan kısımla alakalı Malatya İl Özel İdaremizin protokol gereği yapması gereken kısımlar var. Fakat şuan için sanırım bu yıl bütçeleri kafi değil. Ya da bütçeye ayrılmış bir rakamları yok. Tabi oranın bir an evvel hayata geçirilmesinde fayda var. Zira inşaatın yüzde 70'i tamamlanmış durumda. İç dekorasyon, mobilya, döşemesiyle ve ince işlerle birlikte 500-600 bin TL gibi bir rakama ihtiyaç var. Biz yinede bu yılın sonlanmasını beklemeden, 2013'e sarkıtılmadan neler yapılabilirle alakalı Federasyonumuzu ziyaret edeceğiz. En azından kalanı içinde onlardan katkı isteme adına destek isteyeceğiz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız