SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Federasyona Sert Eleştiri

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:42:36
Federasyona Sert Eleştiri
A- A+ PAYLAŞ

 Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, "Halter’de, bir şeyler değil, çok şeyler doğru gitmiyor" dedi. 

Malatya’ya söyleşi için gelen ve İHA’nın sorularını cevaplandıran Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, Türkiye’de son yıllarda halter sporunda uluslar arası başarının beklenen kadar elde edilememesiyle ilgili soruya karşılık, “Bir Halterci olarak üzülüyorum. Bizim olduğumuz yerde başarısızlık yoktu. Üzülüyoruz. Ancak bu böyle devam edecek diye bir şey yoktur. İnşallah düzelecek. İnşallah yatırım ve tesisleşmeler daha iyi olur. Cumhuriyet tarihimizden bu yana maddi imkanlarımız daha iyi ancak kaynaklarımızı ve gençlerimizi doğru kullanmazsak, başarısızlık elbetteki olur” ifadelerini kullandı.

Federasyon’da paranın doğru kullanılmadığını savunan Halil Mutlu, "Federasyonlar daha çok organizasyonlarla ilgileniyor. Parayı doğru kullanamazsan ve gidişata çeki düzen verilmezse, her zaman başarısızlıkla ilgili sorularla muhatap oluruz. Halter’de; bir şeyler değil, çok şeyler doğru gitmiyor. Kaynak ve gençlerimizi doğru kullanamıyoruz. Çocuklarımızı spora götürdüğümüz zaman, onları sporcu olacak mı diye götürmüyoruz. Onları şampiyon olacak mı diye götürüyoruz. Bu da yanlışlardan bir tanesi. Bir sporcuyu şampiyon olarak yetiştirmeniz için önce bir insan gerektirir. Böyle olunca da, sporcular sistemin yetiştirdiği değil de, tesadüf yetişen sporcular oluyor. Tesadüfen başarı elde edilmesi de pek kalıcı olmuyor. Üzülüyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız