SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Federasyonda Toplantı

A- A+ PAYLAŞ

TFF tarafından düzenlenen TFF 2. ve 3. Lig Kulüpler Toplantısı'na Malatyaspor'u temsilen kulüp başkanının katıldığı ve toplantıda kulüplerin içinde bulundukları durumun görüşüldüğü bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Malatyaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen "TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig Kulüpler Toplantısı" İstanbul'da gerçekleştirildi. Maslak Sheraton oteldeki toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Yönetim Kurulu üyeleri Ufuk Özerten, Mehmet Baykan ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve Kulüp Başkanımız Mustafa KORKMAZ ile birlikte 2.Lig ve 3.Lig'den 74 kulüp başkanı katıldı.

Kulüp Başkanımız Mustafa Korkmaz toplantıdan sonra yaptığı açıklamada ; "Yeni Belirlenen guruplarda 3.lig 1.gurupta mücadele edeceğiz. Gurubun en zor takımları var çok büyük bütçelerle hazırlanan takımlar var fakat bunlar bizi korkutmuyor. Bizimde aslanlar gibi 24 tane futbolcumuz var. Geçen yıldan çok büyük tecrübeler edinmiş özellikle bu sezon için kendini hazırlamış, koşan, mücadele eden savaşçı bir takımımız var. Başarılı bir hazırlıkla inanıyorum ki gurupta ses getirecek bir yapıya kavuşuruz."

KULÜPLERE UÇAK BİLETİ
Açıklamasına devam eden Başkanımız Korkmaz; "2. Lig ve 3.lig toplantısında ise TFF Başkanımız Mahmut Özgener, statü değişikliği ile alakalı olarak özellikle kulüplerin kafasındaki en büyük sorun olan uzak deplasmanlar konusuna katkı sağlayacaklarından bahsederek bir nebzede olsa kulüpleri rahatlatmış oldu. Özgener, TFF’nin Türk Hava Yolları ile yapmış olduğu sponsorluk sözleşmesi gereği kulüplere ulaşım hizmeti verme şeklinde ortalama her kulübe 50-60 bin lira kadar hizmet sunacaktır. Bu bedel nakdi olarak değil uçak bileti şeklinde olacaktır. Bu da kulüplere önemli ölçüde bir destek olur." dei.

TRANSFER YASAĞI OLAN KULÜPLERE KONTENJAN İSTEĞİ
Kulüp Başkanımız Mustafa Korkmaz son olarakta toplantıda TFF yönetimine bir önerge sunarak transfer yasağı olan kulüpler için transfer konusunda kontenjan açılmasını istedi. Konu hakkında bilgi veren Başkanımız; "Malatyaspor olarak bu toplantıda diğer kulüpleri de ilgilendiren çok önemli bir konu olan transfer yasağı ile alakalı bir öneri dile getirdik. Bütün kulüpler tarafından desteklenen önerimiz transfer yasağı olan kulüplere sınırlı sayıda kontenjan açılması idi, Federasyon yetkilileri bu konuyu hukukçuları ile değerlendireceklerini ve yapılacak bir şey varsa olabilir dendi, eğer kontenjan açılması durumunda bizim konumumuzda olan onlarca kulübe ışık doğacak. Bizde bu konunun takipçisi olacağımızı söyledik." dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız