SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Federasyondan Play-Off Açıklaması

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu, Süper Lig'e yükselecek 3'üncü takımın belirlenmesi amacıyla, Lig A'nın 3. ve 6. sıraları arasındaki 4 takımın mücadele edeceği Play-off maçlarının programını belirleyerek açıkladı. Daha önce play-off maçlarının 28 Mayıs Pazartesi günü oynanacağı belirtilirken, açıklanan programda ilk ayak maçlarının 27 ve 28 Mayıs'ta, final maçının ise 30 Mayıs'ta oynanacağı kaydedildi.

Futbol Federasyonu'nun play-off maçlarına ilişkin açıklaması şöyle:

"Türk Telekom Lig A'dan Turkcell Süper Lig'e yükselecek son takımı belirleyecek terfi maçları 27-30 Mayıs tarihleri arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. 27 Mayıs Pazar günü Malatyaspor ile Altay, 28 Mayıs Pazartesi günü ise Diyarbakırspor ile Kasımpaşa final için mücadele edecekler. Her iki maç da saat 19.00'da başlayacak.

Terfi maçları finali 30 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de oynanacak. Karşılaşmaların biletleri Kale Arkası 5 YTL, Maraton 10 YTL, Numaralı 15 YTL olarak satışa sunulacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız