SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Federasyonu Şikayet Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:51:12
Federasyonu Şikayet Etti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Yeni Malatyaspor ve 44 Malatyaspor’un haklarının yenildiğini belirterek “Futbol federasyonunu TBMM’ne şikayet ediyorum” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “Bu yıl Malatyaspor ve 44 Malatyaspor maalesef Futbol Federasyonundan çok çekiyor. 44 Malatyaspor şampiyon oldu, lider oldu ama maalesef hakkı teslim edilmiyor.  Geçtiğimiz salı akşamı da Yeni Malatyaspor ile Fethiyespor arasında oynanan karşılaşmada hakem resmen Malatya'nın haklarını yedi. Son dakikalarda yanlış bir penaltı kararı vererek Malatyaspor'umuzun üst lige yükselmesini önledi. Ben Malatya'ya bunları yapan federasyonu huzurlarınızda kınıyorum ve her zaman Malatyalının haklarını yiyen, Malatya'ya kötülükler eden Federasyonu da buradan Türkiye Büyük Millet Meclisine şikâyet ediyorum.”ifadelerini kullandı.

"MALATYA'NIN SAHİPSİZLİĞİNİN GÖSTERGESİ.."

CHP Milletvekili Veli Ağbaba, ayrıca Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu'ya gönderdiği mektupta, takımın play-off'tan elenmesinde hakem Mustafa Aydın'ın aktif rol oynadığını belirtti ve "Maçta yaşanılanlar aynı zamanda Malatya'nın sahipsizliğinin de göstergesi olarak değerlendirilmelidir."dedi.

Ağbaba'nın mektubu şöyle:

"Sayın başkanım; Yeni Malatyaspor’un Fethiyespor ile oynadığı ve hakemin iyi niyetten yoksun ve bilinçli bir şekilde maçın yenilgisinde aktif rol oynadığı Play-Off müsabakasının ardından tüm Malatyalılar büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaşamıştır.

Maçta yaşanılanlar aynı zamanda Malatya’nın sahipsizliğinin de göstergesi olarak değerlendirilmelidir. Bundan da herkes kendi payına düşen kısmı almalıdır. Maçın sonucu sadece Yeni Malatyaspor’un 1. Lige çıkması olarak değerlendirilmemeli, bu aynı zamanda Malatya’nın ve Malatyalıların da birinci lige çıkmaması olarak ele alınmalıdır. 

Fethiyespor Maçı için Malatya’dan Konya’ya gelen , takımımızı maç boyunca  yalnız bırakmayan tüm Yeni Malatyaspor taraftarını ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Bugüne kadar verilen mücadelede büyük katkıları olan  teknik heyeti, futbolcuları ve yöneticileri kutluyor, önümüzdeki yıl Yeni Malatyaspor’un sizlerin de katkılarıyla bir üst lige çıkacağına inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman  Malatya’nın kent takımlarının yanında olacağımın bilinmesini isterim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız