SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fehmi Gür İçin Arapgir'de Anma Töreni

0
Güncellendi - 2017-11-17 02:33:04
Fehmi Gür İçin Arapgir'de Anma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Arapgirli merhum Şair Fehmi Gür ölümünün 35'inci yıldönümü dolayısıyla 22 Kasım günü Arapgir'de anılacak.

Arapgir Belediyesi'nce düzenlenen anma programı ile ilgili belediyeden şu açıklama yapıldı:

"Belediyemizin Sosyo-Kültürel projeleri kapsamında düzenlediği etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Ünlü Halk şairi Fehmi Gür vefatının 35. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenecek bir panelle anılacak. Şairin hayatı ve yayınladığı şiirleri üzerine yapılacak panele, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çiftlikçi, Araştırmacı ve Şair Hüseyin Şahin, Emekli Edebiyat Öğretmeni ve Halk Bilimci Kemal Deniz ile Fehmi Gür’ ün oğlu, Şair-Yazar Nurettin Gür konuşmacı olarak katılacaklar.

Anma Programı 22 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 14.00 de Samime Aydınlar Kültür Merkezinde yapılacaktır. Program öncesinde Arapgir Belediyesi tarafından Osmanpaşa Mahallesi Ispanakçı Mustafa Paşa Kütüphanesi bahçesine yaptırılan “Medeniyet Beşiği” projesi kapsamında arasında Fehmi Gür’ün heykelinin de bulunduğu bölgede inceleme yapılacak, daha sonra şairin Cömertli Mahallesi Alaybey Mezarlığı'nda bulunan kabri ziyaret edilecektir. Programda Nurettin Gür tarafından 2017 yılında çıkartılan “Babam Fehmi Gür’ün Hayat Hikâyesi ve Şiirleri” adlı kitabın tanıtımı ve dağıtımı da yapılacaktır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız