SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Felaket Yaşanmadan Çözülmeli'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:58
'Felaket Yaşanmadan Çözülmeli'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi yaşayan Arguvan Bahçelievler Mahallesinde incelemelerde bulundu. Ağbaba, felaket yaşanmadan sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini kaydetti. Ağbaba, Afet İşleri Genel Müdürlüğü’yle nakil işlemlerini hızlandırması için tekrar görüşeceğini de  kaydetti.

Geçmişte heyelan nedeniyle 2 kez yer değiştiren Arguvan’da bu kez de  Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen heyelan tehlike yaratıyor. Heyelan ve evlerde meydana gelen çatlakları sık sık gündeme getiren CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde CHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel, İGM Üyesi Mustafa Mengüç ve Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıltaş ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’ni ziyaret etti.

Ağbaba’ya ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Bahçelievler Mahallesi sakinleri, her an ölüm tehlikesi ile yaşadıklarını, çatlakların her geçen gün  büyüdüğünü ifade ettiler. Heyelan nedeniyle hem yolda hem de evlerinde büyük hasar meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri sorunlarına bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

 Mahalledeki evleri tek tek gezen ve sıkıntıları gözlemleyen CHP Milletvekili Veli Ağbaba ise durumun çok tehlikeli bir noktaya geldiğini belirterek “İnsanların her gece yataklarına büyük korkuyla girmeleri üzüntü verici. İlçe başkanımız ve İl Genel Meclisi üyelerimizle konuyu en başından beri takip ediyoruz.  İl Afet Müdürlüğü ve Afet İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde girişimlerimiz devam ediyor. Büyük tehlike yaşayan mahalle sakinlerine kira yardımı yapılması veya konteynır teslimlerinin bir an önce gerçekleştirilmesini ardından da yeni evlerin yapılmasını bekliyoruz. Kış aylarında çok daha büyük tehlikelerle karşı karşıya kalınacağı görülüyor.  Ankara’da işlemlerin hızlandırılması için girişimlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız