SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Felakete Sevinen Namerttir"

0
Güncellendi - 2016-04-19 17:54:16
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP Milletvekili Şahin'in "Kayısının yanmasını dört gözle bekliyorlar" ifadesine MHP'den tepki geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdem, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in muhalefete yönelik,’Kayısının yanmasını dört gözle bekliyorlar’ şeklindeki ifadesine sert tepki gösterdi. Erdem, “Felakete sevinen namerttir” dedi.

MHP İl Başkanı Erdem, yaptığı yazılı açıklamada Milletvekili Şahin’e tepki gösterdi. Milletvekili Şahin’in mahalle ziyaretleri sırasında ‘Muhalefetin söyleyeceği bir sözü kalmadığı için, kendisine malzeme olsun diye muhalefetin kaysının yanmasını dört gözle bekliyor’ ifadesine tepki göstererek şunları belirtti:

“Felakete sevinen kim olursa olsun namerttir. Malatya’mızın küçüğünden büyüğüne bütün insanlarımızın ekonomisine büyük katkı sağlayan, Allah vergisi bir ürünün ve Allah’ın vermiş olduğu, vereceği ve imtihan vesilesi olacak felakete sırf siyasi gözle bakıp sevinen veya tam tersi olan bu güzelim,Allah vergisi olan ve Malatya’mızın ekonomik olarak can damarını oluşturan bu mübarek kaysının veriminin artmasına üzülen ve ucuz hesap peşinde olan bu muhalefet kim? Sayın Şahin kimse açıklaman gerekmez mi?.

Malatya’mız için stratejik ürün olan, ekonomisinde, sosyal hayatın her aşamasında, etkili olan kaysının yanmasından mutlu olacak kadar aşağılık duygusuna kapılan kim? Bunu açıkla. Malatya’mız için ülkemiz için çok önemli olan, bu müstesna ürüne AKP’nin 13 yıllık iktidarı döneminde kalıcı ve sürekli olarak ne yapıldı? Sayın Şahin onu, muhalefette merak etmekte. Her İle verilen küçük destek dışında kaysıya özel hangi destek verildi? Sayın Şahin. Alan bazlı destek mi verildi? Kaliteyi artırmak için destek mi verildi? Piyasa değerini artıracak destek mi verildi? Bu kadar değerli güzelim kaysıya özel ne yaptınız? Sayın Şahin Biz kaysının yanmasından mağdur olan çiftçimize üzülmekteyiz. Biz kayısıyla yüzü gülen çiftçiyi görünce sevinmekteyiz. Özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum, kaysı üreticilerimizin sahipsizliğine üzülüyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız