SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Felsefesi ve Disiplini Vardır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:24
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, partinin Akçadağ ilçe başkanlığına seçilen Vahap Gönültaş'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 
 
Partinin İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve bazı parti yöneticileriyle birlikte Akzadağ'a giden Milletvekili Öz, yaptığı konuşmada, "Akçadağ'da da bir seçim süreci yaşandı. Vahap kardeşimiz yeni başkan oldu. Bundan sonra yapılacak, Vahap kardeşimizin başkanlığında ilçenin sorunlarının giderilmesi için çaba gösterilmesidir.Başbakanımız, etnik, bölgesel ve dinsel milliyetçilik yapmayacaksınız diyor. Akçadağ'da bu argalı, bu körneli demeyeceksiniz. AK Parti'nin bir felsefesi ve disiplini vardır. AK Parti'nin en büyük felsefesi, milletin duasını alacak hizmetler yapmaktır. Bu hizmetler sadece yol, su ve elektrik götürmek değil. Milletin gönlünü almak ve milletin elini sıkmak da vardır. Milletin bize ulaşması da lazım. 750 bin Malatya'da, bir o kadarı da il dışında yaşıyor. 1,5 milyon içinde benden kaliteli insan yokmu du ki, beni vekil yaptılar. Demek ki benim nasibim varmış. Ancak bize düşen, vekilliğe layık olmaktır. Sayın başbakanımız bu kadar çileye katlanıp vakit ve zamanını ülke için harcarken, biz niye harcamayalım. Akçadağ Öğretmen Lisesi pansiyonunu TOKİ yapacak. Yeni eğitim binası da programa alındı" dedi. Öz, Akçadağ ve Doğanşehir'in doğalgazdan yararlanması için çalışmalar yapıldığını, Darende ilçesinin de, Kahramanmaraş Elbistan ve Göksun hattı ile Darende ilçesi de Doğalgaz'dan yararlanacağınıda sözlerine ekledi. 
 
İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise konuşmasında,  "Ankara'ya milletvekillerimizle birlikte gidip sorunlarımızı iletirseniz, çözümü daha kolay olur" diyerek, Akçadağ'ın önünün çok açık olduğunu, her zaman sorunları gidermek için yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız