SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fen Liseli Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçerken otomobilin altında kalan bir lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karakavak'taki Fen Lisesi karşısında T.S. yönetimindeki 44 FN 044 otomobil, yolun karşısına geçen 9. sınıf öğrencisi Bedran Kara'ya çarptı. Saat 16.30 sıralarındaki kazada ağır yaralı olarak Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu acil servisine kaldırılan öğrenci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde baygınlık geçiren ve kaldırıldığı hastanede müdahalesi yapılan sürücü ise daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, yatılı olarak eğitim gören Bedran Kara'nın kaza saatinde okulda olması gerektiği halde okul dışında olmasına ailesinin tepki gösterdiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer yandan daha öncede çok sayıda ölümlü trafik kazasının meydana geldiği Fen Lisesi mevkiinde Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin bulunması nedeniyle araç ve yaya trafiğindeki yoğunluğa rağmen ihtiyaç duyulan üst geçidin gündeme alınmadığı belirtildi.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu’nda 32 yaşındaki S.U.’nun yönetimindeki 44..703 plakalı oto ile 42 yaşındaki Ş.İ.’nin yönetiminde bulunan 73..265 plakalı oto çarpıştı. Malatya plakalı otoda bulunan 61 yaşındaki Z.U., 69 yaşındaki S.Z.U., 69 yaşındaki H.Y. ve 19 yaşındaki S.Y. yaralandılar.

Milli Egemenlik kavşağında 42 yaşındaki B.E. yönetiminde bulunan 44..507 plakalı otoyla yaya geçidini geçtikten sonra 19 yaşındaki S.A. yönetiminde bulunan 44..247 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Paşaköşkü’nde 29 yaşındaki D.K.’nın 44..622 plakalı otoyla çarptığı 13 yaşındaki N.K. adlı kız çocuk yaralandı.

Hacıabdi Mahallesi’ndeki kazada 38 yaşındaki M.D. adlı kadın ile 7 yaşındaki oğlu A.D. yaralandılar. Polise ifade veren M.D., oğlu ile karşı kaldırıma geçmek isterken 44..595 plakalı markasını ve modelini bilemediği bir otonun kendilerine çarptığını ve durmayarak kaçtığını bildirdi. Polis aracın sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Tevfik Temelli Caddesi’nde, sürücüsü belirlenemeyen 07..11 plakalı otonun çarptığı plakasız motosizletin 30 yaşındaki sürücüsü Ö.E. yaralandı. Polis sürücüyü bulmaya çalışıyor.

Eski belediye binası arkasında 42 yaşındaki bayan sürücü F.B.’nin yönetiminde bulunan 44..027 plakalı otonun çarptığı 24 yaşındaki S.Y. yaralandı. Sürücünün kazadan sonra durmayıp kaçtığı, yaralının şikayetçi olmadığı, daha sonra yakalanan sürücünün ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

Zaviye Mahallesi’nde 33 yaşındaki H.E. yönetiminde bulunan 44..550 plakalı otoyla giderken yol kenarında yürüyen 19 yaşındaki E.Ö. adlı genç kız ile S.Ö. adlı kız çocuğuna çarparak yaralanmasına yol açtı.

Polisin 05.20 sıralarında Çevreyolu’nda yaptığı genel uygulama sırasında 06..16 plakalı otonun “dur” ihtarına rağmen durmayarak kaçmaya başladığı, polisin takibi sırasında bu aracın sıçrattığı çamurun polis otosunun kaza yapmasına yol açtığı bildirildi. Otodakilerden 26 yaşındaki M.M.B. ve 30 yaşındaki S.A.’nın yakalandıkları, 28 yaşındaki F.D. ve 32 yaşındaki E.İ.’nin ise arandıkları belirtildi.

Battalgazi ilçesinin Hatunsuyu beldesinde, M.K. yönetimindeki 44..179 plakalı kamyonet aşırı hız sonucu yoldan çıkarak devrildi, sürücü yaralandı.

Battalgazi ilçesi Toygar Köyünde A.K. yönetiminde bulunan 44..294 plakalı otonun aşırı hız yüzünden yoldan çıkması sonucu sürücünün yanı sıra otoda bulunan F.K. ve H.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız