SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fen Lisesi'nde Bilim Fuarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:31
Fen Lisesi'nde Bilim Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında Malatya Fen Lisesi'nde bilim fuarı düzenlendi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, fuar açılışında yaptığı konuşmada, Fen Lisesi gibi bir okulda bu tip faaliyetlerin gerçekleştirilmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, okul yönetimine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. 

Okul Müdürü Murat Dönmez de, yaklaşık üç aylık bir çalışmanın ürünü olan projelerin sergilendiği bu faaliyetle öğrencilerin araştırma, inceleme ve proje hazırlama konusuna ilgi duymaları ve bu konuda birikim sahibi olmalarının amaçlandığını, bu fuarların önümüzdeki yıllarda da düzenleneceğini, bu etkinliğin Malatya Fen Lisesi için gelenekselleştirileceğini ifade etti. 

Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Tarih, Coğrafya, Sosyoloji, Dil Bilim ve Bilgisayar dallarında toplam 57 projenin sergilendiği fuar büyük ilgi gördü. 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılan etkinliği değişik okullardan pek çok öğrenci grubu ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız