SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fener Alayı Düzenlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:20
Fener Alayı Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi, geleneksel hale getirdiği ve coşkulu geçen fener alayına kalabalık bir topluluk katıldı. Fuzuli caddesinden başlayan fener alayına ADD üyelerin yanı sıra, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sloganlar ve marşlar eşliğinde başlayan ve yürüyüş güzergahında bulanan evlerden de coşkulu desteğin verildiği fener alayı Atatürk Anıtı önünde son buldu. Çoşkulu kalabalık, Atatürk Anıtı önünde davul-zurna eşliğinde oynayarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutladılar.

Anıt önünde bir basın açıklaması yapan ADD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Kara, “Ulusumuzun var olma savaşımında kanıyla, canıyla, alın teriyle yoğurup vücuda getirdiği; Cumhuriyetimizin en önemli gücü olan 19 Mayıs’ta herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz” dedi.

Kara, ulusal bayramların Türk milletine coşku ve güç kattığını kaydederek, “Ulusal bayramlar yurtta birliği ve beraberliği pekiştiren ve ulus bilincine varmamızı sağlayan en önemli değerlerimizdir. Ulusal bayramları en küçük çocuktan, en yaşlı insanımıza kadar el ele gönül gönüle kutlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Atatürk’ün Gençliğe hitabesi hep birlikte okunmasından ve davul zurna eşliğinde halayların çekilmesinden sonra fener alayı sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız