SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe- Beşiktaş Kupa Derbisi Tamamlanamadı

0
Güncellendi - 2018-04-19 23:31:27
F.Bahçe- Beşiktaş Kupa Derbisi Tamamlanamadı
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, skor 0-0 iken 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar sonunda önce siyah-beyazlı futbolcular ardından da karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti.

Olaylardan yaklaşık yarım saat sonra maçın hakemler tarafından tatil edildiği açıklandı.

Fenerbahçeli futbolcular da maçın tatil edildiğini öğrenince soyunma odasına gitti.

Maç hakkındaki nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı

Karşılaşmanın 57. dakikasında yaşanan olayların ardından soyunma odasına giden ve başına dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hastaneye kaldırıldı.

Kulübenin önünde başına yabancı madde gelen Güneş'in soyunma odası girişinde bir kez daha yerde kaldığı bildirildi.

Başına 5 dikiş atılan Güneş'in hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde olaylar çıktı

Ülker Stadı'ndaki maç 0-0 devam ederken, 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesiyle Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Beşiktaşlı Tolga Zengin'le taraftarlar arasında çıkan hararetli tartışma sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına bir cisim isabet etti.

Bunun üzerine saha daha da karıştı. Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına gitti. Bunun üzerine Mete Kalkavan ve yardımcıları da soyunma odasına hareket etti.

Diğer yandan soyunma odası koridorlarında da büyük kargaşa yaşandı.

Yabancı maddeler ilk yarıyı da durdurdu

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçeli taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle de maç yaklaşık 5 dakika durdu.

İlk yarının son bölümünde Beşiktaşlı Ricardo Quaresma korner atışı kullanırken sahaya yabancı maddeler atıldı. Bunun üzerine hakem Mete Kalkavan önce dördüncü hakemin yanına geldi. Yabancı maddelerin atılmaya devam etmesiyle orta sahaya gelen Kalkavan, yardımcılarını da yanına çağırdı.

Yabancı maddelerin atıldığı tribüne giden Fenerbahçeli futbolcular, taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Hakem Kalkavan, yaklaşık 5 dakika sonra müsabakayı yeniden başlattı.

Şenol Güneş'in kafasına isabet eden yabancı maddenin hemen öncesinde de Querasma, atılan yabancı cisimler nedeniyle köşe vuruşunu kullanamadı.

Bu sezon 9. kırmızı kart

Bu sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbilerde hakemlerin cebinden 9 kez kırmızı kart çıktı.

İki takım arasında özellikle bu sezon oynanan derbilerdeki gerginlik bu maça da taşındı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Beşikaş'ın Portekizli futbolcusu Pepe, Josef de Souza'ya yaptığı sert müdahale sonucu hakem Mete Kalkavan'dan kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbide 5 kırmızı kart, kupanın ilk maçında Vodafone Park'ta ise 3 kırmızı kartla 8 oyuncu ihraç edilmişti. Bu maçta da çıkan kırmızı kartla bu sayı 9 oldu.

Bu 9 kırmızı kartın 5'i Beşiktaşlı, 4'ü ise Fenerbahçeli futbolculara çıktı.

Pepe ilk kez kızardı

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Pepe, derbinin 30. dakikasında De Souza'ya yaptığı hareketin ardından hakem Mete Kalkavan tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Türkiye kariyerindeki ilk kırmızı kartını gören Portekizli oyuncu, son kırmızı kartını 2011-2012 sezonunda Real Madrid forması giyerken görmüştü.

Öte yandan kırmızı kartın ardından Fenerbahçeli futbolcu Jose Fernandao ile Beşiktaş yedek kulübesi arasında gerginlik yaşandı. Tartışmayı araya girenler engelledi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kernekliali (5 yıl önce)
    Malatya ya bir tane su şişesi atıldığı için acımasızca ceza veren federasyon bunlara ne ceza verecek bakalım.Gariban Anadolu takımlarına ejderha kesilenler Fenerbahçeye o yürekliliği gösterebileceklermi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (5 yıl önce)
    Bizde malatya stadına girerken 5 yasinda yanimda getirdigim kızımın elindeki bir şişe suyu içeri sokamadim yasakmis ne kadar da görevine düşkün guvenliklerimiz var aptalca bir uygulama
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSA (5 yıl önce)
    Bende fenerliyim bu olayları yapanları ilk maçtada taşkımlık yapanların hepsini maçlardan men edeilmeli bunlar ilk maçtaki ve rüvanştaki ne Beşiktaşlı nede fenerli bunlar spor anarşisti bunlar ne seyirci nede taraftar önerim var istanbuldaki tüm futbol maçları anadoluda yapılsın gelin malatyaya elazığa sivasa Adıyaman a vs daha çok ben fenerliyim ama beşiştaşlılardan ve spor camiasından ÖZÜR DİLERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Bir Fenerbahçe li olarak utandım utanmaz bir kaç ahlaksızin 25 milyon Fenerbahçeliyi bu duruma düşürmeye ne hakları var bu utanmazlar derhal tespit edilmeli çok ağır cezalar verilmelidir bütün Beşiktaş lilardan özür dileriz fener hükmen mağlup olmalı bir sözümde güvenlik güçlerimize o ahlaksızlar o maddeleri nasıl içeri aldılar o maddeleri atarken neden seyirci kalındı spordan nefret eder oldum bütün statlarda durum buna benzer durumda sanki savaş yapılıyor Spor da kaybetmekde kazanmak kadar doğaldır diyorum eskiden maça gitmek bir eglenceydi şimdi maça gitmeye korkuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)Ramazan dogan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen Fenerbahçeli falan değilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)Ramazan dogan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı sadece malatyasporludur
    0
    0
    Yanıtla