SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe Formasıyla İlk Lig Maçına Çıktı

0
Güncellendi - 2019-01-22 11:11:19
Fenerbahçe Formasıyla İlk Lig Maçına Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe formasıyla ilk lig maçına Bursaspor karşılaşmasında çıkan Sadık Çiftpınar, yeşil-beyazlılar karşısında 90 dakika sahada kalırken, girdiği 15 ikili mücadelenin 9’unda kazanan taraf oldu. Ancak Sadık'ın, Bursaspor’un beraberlik golünün asistine imza atan Diafra Sakho’yu pozisyonda kaçırması da takımını 2 puandan etti.

Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde Yeni Malatyaspor’dan renklerine bağladığı Sadık Çiftpınar, dün Bursaspor karşılaşmasıyla sarı-lacivertli forma ile ilk lig maçına çıktı. Savunmada Skrtel ile birlikte görev alan Sadık, 90 dakika sahada kalırken, yüzde 59’luk başarılı pas oranı ile mücadele etti. Girdiği 15 ikili mücadelenin 9’unu kazanan Sadık, 6 kez de savunmadan rakibin topunu uzaklaştırdı. İlk lig maçında savunmada Roman Neustadter’den formayı kapan Sadık Çiftpınar, Bursaspor’un beraberlik golünde ise büyük bir hataya imza attı. Maçın 90. dakikasında Lima’nın savunma arkasına attığı topta Sadık Çiftpınar, rakibi Diafra Sakho’yu kaçırması takımına pahalıya patladı. Sakho’nun asistinde Aytaç Kara, Bursaspor’a 1 puanı getiren golü kaydetti.

Öte yandan tam 150 gün sonra Fenerbahçe formasıyla lig maçına çıkan Volkan Demirel ise 90 dakika sahada kaldı. Kaptanlık pazubandı ile mücadele eden tecrübeli eldiven, kalesine gelen 4 şutun 3’ünde başarılı oldu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • SELAHATTİN SARIOĞLU (5 yıl önce)
    Sadık golün asistini yapan oyuncudan çalım yerken hamle ayağı hafiften kaydı ve rakibin gerisine düşerek önünü kesemedi. Ayrıca golde birinci derecede sorumluluk Aytaç’a kafa vurduran diğer savunma oyuncularında. Ek olarak söyleyeyeyim ki ikinci yarıda maç FB kalesinin önünde oynandı ve Sadık böyle büyük bir takımda ve ilk maçında normal bir oyun çıkardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (5 yıl önce)
    Sadık, Fenerbahçe'ye gitmekle hayatının en büyük hatasını yaptı. Fener eski Fener değil. Küme düşmemeye oynayan, kaosların ,problemlerin olduğu bir takım.Dönyanın en iyi futbolcusu'da olsan orda kaybolup gidersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Adam bizden gitmiş her fenerin maçı sonrası sadık haberini mi göreceğiz...bize ne
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    sizi kınıyorum yeter yaa sadık ilk maçı sadık ilk yemek... sadık ilk boğaz havasi sadık ilk ülker stadum çıktı bu ne :::
    0
    0
    Yanıtla
  • umunc (5 yıl önce)
    yeter arkadas adama tsk ettik emek verdi felan flan hepsine ok ama yeter adam giti baska takım oyuncusu ne haber yapıp duruyorsunuz.bizdeyken bukadar haber yapmadınz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ulaş (5 yıl önce)
    Sadık Malatyayı da öyle çok yakmışlığı olmuştur iyi k de gitti Khalid Boutaip yine öyle şutu çeker ardından parmağını azına sokar hayıflanırdı sanki kıl payı kaçırmış golü sanırsın halbu ki çektiği şut taa tribünlere gitmiştir.Her şeyde bir hayır vardır Fener Sadığa fazla güvenmezse iyi eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    sadık kaçırmadı sol bek kaçırdı artı bukadar baskı yersen sadığın suçu ne
    0
    0
    Yanıtla