SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fenerbahçe Maçı İçin İyi Hazırlandık"

0
Güncellendi - 2017-10-13 01:01:46
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Hafta sonu zorlu bir karşılaşma oynayacağız. İnşallah oradan puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Antalya’daki çalışmalarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-siyahlılar günü saat 11.00’de yaptığı antrenmanla geçirirken, çalışmaya ülkelerinin milli takımlarından dönen Khalid Boutaib ve Fabian Farnolle da katıldı. Takımın 15 Ekim Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe müsabakası için Cumartesi günü İstanbul’a geçeceği belirtildi.

Takımdaki son durum ve Antalya kampıyla ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatayaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Fenerbahçe maçına verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini, takımda Azubuike dışında eksik oyuncu bulunmadığını söyledi.

"Fenerbahçe maçı için iyi hazırlandık"

Antalya’daki çalışmalara Cumartesi günü nokta koyup İstanbul’a geçeceklerini kaydeden Ravcı, "Milli maç arasını Antalya’da kamp yaparak değerlendirdik. Fenerbahçe maçı için oldukça verimli bir hazırlık sürecimiz oldu. Antrenman tempomuz yoğun bir şekilde devam ediyor. Takımda şu an kart cezalısı oyuncular Chabake ve Rahman dışında sakat Azubuike’nin eksikliği bulunuyor. Azubuike’nin tedavisine İstanbul’da devam ediliyor. Onun dışında ülkelerinin milli takımlarından dönen Khalid ve Farnolle de çalışmalara dahil oldu" dedi.

"İstanbul’daki hemşerilerimizi maçımıza bekliyoruz"

Ravcı, Fenerbahçe müsabakasından puan hedeflediklerini de belirterek, "Pazar günü İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk olacağız. İyi hazırlandığımız bu maçtan puan hedefliyoruz. Tabii çok zor geçeceğine şüphemiz yok. Kendi kalitemizi sahaya yansıtmamız halinde oradan puan yada puanlarla dönme şansımız var. Umarım oradan istediğimiz sonuçla döneriz. İstanbul’daki hemşerilerimizi maçımıza bekliyoruz" diye konuştu.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor'la hafta sonunda kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Robin van Persie ve Hasan Ali Kaldırım, takımdan ayrı çalıştı.

Süper Lig'in 8. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. İlk yarım saati basına açık olarak yapılan antrenmanı Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Üyeleri de takip etti. Futbolcular, antrenmandan önce kulüp üyeleriyle bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi. Sakatlıkları bulunan Robin van Persie ve Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı çalıştı. Hollandalı oyuncu, antrenmanın başında sahada düz koşu yaparken, 20 dakika sonra salona geçti ve özel programına burada devam etti. Isınma hareketlerinin ardından kontrol pas çalışması yapan Fenerbahçe, basına kapalı bölümde ise, Evkur Yeni Malatyaspor maçının taktiği üzerinde çalıştı. Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız