SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fenerbahçe Maçından Puanla Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-05 16:39:45
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, ligde 8.hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını anımsatarak, “Evkur Yeni Malatyaspor olarak Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar almak istiyoruz” dedi.

Gevrek, Kulüpler Birliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gerçekleştirilen ziyarette yer alarak, Kulüpler Birliği toplantısına katıldı.

“SONUCU ETKİLEYECEK HATALAR OLDU”

Kulüpler Birliği toplantısında Video Hakem Sistemi’nin gündeme geldiğine dikkat çeken Gevrek, “Kulüpler Birliği toplantısında Spor Yasası konusu gündeme alındı. Sayın Cumhurbaşkanımızla da bunun istişaresini yaptık. Video Hakem Sistemi’ni (VAR) Evkur Yeni Malatyaspor olarak gündeme getirdik. Süper Lig’de 7 haftalık bir periyot oynandı ve çok ciddi hakem hataları oldu. Bizim oynadığımız 7 maçın 5’inde sonucu etkileyecek hatalar oldu. Tabi diğer kulüplerinde bu anlamda ciddi şikayetleri var” diye konuştu.

“EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇMELİ”

Video Hakem Sistemi’nin en kısa sürede hayata geçmesini beklediklerini dile getiren Gevrek, şunları söyledi: “Hatalar mutlaka olur ama bunların azami minimuma düşmesi gerekiyor. Bu hataların olmaması içinde bir an önce Video Hakem Sistemi’ne (VAR) geçilmesi lazım. Kulüpler Birliği toplantısında bu gündeme geldi ve bütün kulüpler buna destek veriyor. Bana göre bunu Anadolu kulüplerinin daha fazla istemesi lazım. Çünkü ciddi, bariz hatalar oluyor. Mutlaka büyük takımlarda da oluyor ama çok fazla gündeme gelmeyince görülmüyor. Video Hakem Sistemi daha adaletli olacak. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşülecek. En kısa süre içerisinde bu sistemin hayata geçmesini istiyoruz. Bana göre, devre arasında bunun hayata geçmesi lazım. Video Hakem Sistemi ile ilgili daha önce çalışmalar yapıldı. Bunun uygulanması için harekete geçilmelidir. Görüşmeler sonucu sistemin ne zaman hayata geçeceği belli olacak.”

“FENERBAHÇE DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Gevrek, takımın lige verilen arayı Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendirdiğini ifade ederek, ligin 8.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini ifade eden Gevrek, “Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımımız Antalya’da 15 gün kamp yapacak. Futbolcularımız, yeni hocamız Erol Bulut nezaretinde ligin 8.haftasında İstanbul’da oynayacağımız Fenerbahçe maçına hazırlanacak. Kamp sonrası İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Evkur Yeni Malatyaspor olarak Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar almak istiyoruz” dedi.

Gevrek, Fenerbahçe maçı öncesi hakemlere, “Hakemlerden adaletli olmalarını istiyoruz. Hakem hataları nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadık. Bizim istediğimiz hakemlerin adaletli ve doğru olmalarıdır” çağrısında bulundu.

"FENERBAHÇE'Yİ DAHA ÖNCE YENDİK"

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, ligin 8.haftasında deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe’yi, 2011 yılında Malatya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 2-1 yendiklerini anımsatarak, “Zorlu deplasmandan puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Gündüz, Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle ara verildiğini, bu arayı takımın Antalya’da kamp yaparak değerlendireceğini ifade etti.

Ligin 8.haftasında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını anımsatan Gündüz, takımın 13 Ekim’e kadar Antalya’da kamp çalışması yapacağını, Fenerbahçe maçına 2 gün kala İstanbul’a geçeceğini belirtti.

Gündüz, takımın Antalya’da kamp çalışmalarını gerçekleştirdiği esnada yeni tesisin tamamıyla hazır olacağını ve yeni tesise geçeceklerini ifade etti.

Süper Lig’de zorlu maçlar oynayacaklarına dikkat çeken Gündüz, ligde her puanın önemli olduğunu, bu bilinçle sahada mücadele ettiklerini söyledi.

Ligin 8.haftasında deplasmanda Fenerbahçe, 9.haftada da Malatya’da Trabzonspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Gündüz, “Üst üste zorlu maçlar oynayacağız. Süper Lig’de 1 puanın bile önemi çok büyük. Takımımız Antalya’da bu kritik maçlara en iyi şekilde hazırlanacak. Her puanın önemli olduğu bu ligde önce Fenerbahçe ardından da Trabzonspor ile karşı karşıya geleceğiz. Fenerbahçe’yi daha önce sahasında ve kupa maçında yenmiştik. Yine elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıp, puan ya da puanlar almak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Evinde antalyayi bursa konyayi yenme git kadiköyde fenerden puanla dön 10 yasinda cocuga söylesen güler
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ TERECE (6 yıl önce)
    Sen bu kadroyla Nah puanla dönersin...?
    0
    0
    Yanıtla