SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe'nin Malatya Etkinliği

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Spor Kulübü 100. yıl etkinlikleri kapsamında eğitime destek vermeye devam ediyor. Kulübün kuruluşunun 100. yılında hem sportif hem de sosyal alanda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Malatya Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda okuyan 100 öğrenciye hediyeler dağıttı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mithat Yenigün ve İsviçreli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şansal Çağlar'ın beraberindeki bazı Fenerbahçeli yöneticilerle birlikte geldiği İlköğretim okulunda çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Fenerbahçeli heyeti okula gelişlerinde Vali Yardımcısı İnci Becel Sezer, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve okul yöneticileri karşıladı.

Türk Telekom İlköğretim Okulu bahçesinde sıraya giren öğrencilere Fenerbahçe yöneticileri tarafından Fenerbahçe arma ve renklerini taşıyan bere ve eldivenler dağıtıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı ve Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mithat Yenigün burada yaptığı konuşmada çocukların gelecekleri gözbebekleri olduğunu belirterek öğrencilerden başarılı olmaları için çalışmalarını istedi. "Ne kadar başarılı olursak Fenerbahçe'yi o kadar yukarıya taşırız." diyen Yenigün, sadece spor kulübü olmaktan öteye giderek sosyal çalışmalarda yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yenigün'ün ardından bir konuşma yapan İsviçreli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şansal Çağlar ise, "Hiçbir Galatasaray maçında burada olduğu kadar heyecanlanmamıştım. Yarın önemli yerlere gelecek olan öğrencilerimize yardım etmekten gurur duyuyoruz." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, Fenerbahçe kulübü tarafından yapılan organizasyonun çok büyük olduğunu belirterek bizim toplumumuzda dayanışma vardır. Bu dayanışmayı Fenerbahçe gibi çok büyük bir takımın gerçekleştirmesi gerçekten güzel bir olaydır." şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli yöneticiler daha sonra öğrencilerle fotoğraf çektirerek onların sorularını yanıtladılar. Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Chelsea maçı ile ilgili şunları söyledi:

"Tarihimizde ilk defa çeyrek finale geldik. Bundan sonra artık buraya kadar diyecek halimiz yok. Dün Alex'in bir açıklaması vardı. "Sahaya çıkacağız şartlar eşit" diyor. Hiç belli olmaz ne yapacağımız ama bizim için önemli olan önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllarda hep bu aşamaları hep bu basamakları zorluyor olmamız. Yoksa bir sefere mahsus tesadüfen yükselmiş olmamız değil."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız