SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe'ye Saldırı Araçtan

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:27:44
Fenerbahçe'ye Saldırı Araçtan
A- A+ PAYLAŞ

Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün akşam Çaykur Rizespor maçı dönüşünde Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırının detayları netleşmeye başladı. 

Edinilen bilgiye göre, Çaykur Rizespor maçından dönen ve Trabzon Havalimanı'na giden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse Sürmene ilçe girişindeki viyadük üzerinde karşı yönden gelen bir araç içerisinden bir kişinin pompalı tüfekle ateş ettiği belirlendi. Saldırı anının da Fenerbahçe otobüsünü takip eden polis aracında kayıtta bulunan polis kamerası tarafından görüntülendiği belirtildi. Araç plakası henüz belirlenemezken, olayın zanlılarının yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

VALİ İNCELEME YAPTI

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırının iri saçmalı av tüfeği ile yapıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, bugün olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Abdil Ceil Öz, burada yaptığı açıklamada "Dün akşamdan bu yana olayın aydınlatılması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Aldığımız bilgiye göre 2 el ateş sesi duyulmuş. Yapılan araştırmada iri saçmalı av tüfeği ile 2 el ateş edildiğini tespit ettik" dedi.

Öte yandan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri otobüse ateş edildiği belirlenen ormanlık alanda incelemelerini sürdürürken, Vali Öz de çalışmaları yerinde takip etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız