SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fener'in Kupa Faciası..!

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe'nin 28 yıllık özlemi gazete manşetlerinde.

Grubunda A.Gücü ve Buca'ya yenilen sarı-lacivertli ekip, Yeni Malatyaspor'a da 2-1 mağlup olup 3'te sıfır yaptı ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendi.

HASRET 28 YILA ÇIKTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 11. sırada bulunan 1.7 milyon euro değerindeki Yeni Malatya, 141 milyon euro'luk Fenerbahçe'ye sahayı dar ederken, Vedat İnceefe, Aykut Kocaman'a hocalık dersi verdi! Bu bozgunla sarı-lacivertlilerin kupa hasreti 28 yıla çıktı. F.Bahçe, Avrupa'dan sonra ikinci hedefi de ıskalarken, Kocaman maç sonrası istifa sinyalleri verdi. 1999'da 2. lig ekibi Pendikspor'a 2-1 yenilip kupadan elenen Fener, 2002'de ise Bank Asya 1. Lig temsilcisi Konya'ya 1-0 kaybedip kupaya 2. kademede veda etmişti.

NAKLEN YILDIRIM FACİASI..
F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ın yenilginin ardından oyuncularına tepkisini cep telefonuyla ilettiği öne sürüldü. İddialara göre Başkan Yıldırım, soyunma odasındaki kulübün menajeri Hasan Çetinkaya'yı arayıp, 'Telefonunun hoparlörünü aç' dedi. F.Bahçe Başkanı, çok ağır ifadeler kullanıp ikinci yarı öncesi son kez oyuncuların dikkatini çekti. Basın toplantısı düzenlemeyip, soyunma odasında oyuncularına 'Hayatımın en rezil gününü yaşattınız. Bugün için hepinizden Allah razı olsun, hepinize çok teşekkür ederim' diyerek altın vuruş yaptığı öğrenildi. İstifanın cebinde olduğu belirtilen Kocaman'ın kampta son kararını vereceği bildirildi.

FENER ALAY KONUSU OLDU..
Bazen hüzün, Bazen şenlik, Bazen Malatya, Bazen Pendik!
Yeni Malatya’ya yenilerek kupa hasretini 29 yıla çıkaran F.Bahçe sanal alemde de alay konusu oldu.

F.BAHÇE’NİN dün Yeni Malatya’ya 2-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmesi internette de geniş yankı buldu. İşte sarı-lacivertlilerin elenmesinin ardından sanal alemde dolaşan geyikler:

- Amerika’da ve Avrupa’da görülen kuş ölümlerine Malatya’da bir yenisi daha eklendi.

- DevLER Ligi zaferlerine şimdi de sıfır puanla Türkiye Kupası’nda da yeni bir zafer eklemek üzere F.Bahçe.

- 2 dakika sevinsinler sonra acı gerçeği söyleriz.

- Papa Müslüman olur, Nokia 3310 tekrar moda olur, Güiza yeniden gol kralı olur, ama F.Bahçe o kupayı yine alamaz.

- Bazen hüzün bazen şenlik. Bazen Malatya bazen Pendik. 30 sene oluyor bu ne rezillik.

- MALATYA’NIN plakası 44. Yeni Malatyaspor 15 harf. Bu durumda 44-15=29. İşte F.Bahçe’nin kupa hasreti..

- Sen hiç renkli TV’de Türkiye Kupası gördün mü F.Bahçe?

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız