SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ferhat Göçer Konseri Coşturdu

0
Güncellendi - 2018-07-03 03:48:41
Ferhat Göçer Konseri Coşturdu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, 24. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer’i Malatyalılarla buluştu. Sanatçı Ferhat Göçer, sunduğu eşsiz müzik ziyafetiyle, konser alanına toplanan binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

BİNLERCE MALATYALI FERHAT GÖÇER ŞARKILARIYLA EĞLENDİ

Bu yıl 24.’sü düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Ferhat Göçer binlerce kişiye keyifli anlar yaşattı.

Yoğun katılım altında gerçekleşen konsere; Malatya Vali Yardımcı Regaip Ahmet Özyiğit, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Ali Sakar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

YEŞİLYURTLULAR ÇOŞKU DOLU, UNUTULMAZ DAKİKALAR YAŞADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi arka kısmında düzenlenen konser alanını dolduran Malatyalılar doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadı. Malatya’nın yetiştirdiği sevilen sesler Eymen ve Cemal Öztaş’ın eserleri ile başlayan program coşku dolu anlara sahne oldu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Malatya’ya gelen sevilen sanatçı Ferhat Göçer, Malatya’yı çok beğendiğini,  Yeşilyurt ilçesine ise hayran kaldığını ifade etti.

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, gördüğü güzellikleri, karşısında bulunan muhteşem manzarayı, coşkulu kalabalığın heyecanını kendisiyle paylaşması için Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı sahneye davet etti.

“YEŞİLYURTLULARI BÖYLE GÜZEL ETKİNLİKLERLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ferhat Göçer’i Malatya’lı sevenleriyle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “24.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivalimizi günlerdir süren çeşitli etkinliklerle dolu dolu yaşıyoruz. Gerçekleştirilen etkinliklere gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Mutlu İnsanların Şehir Yeşilyurt’ta kıymetli sanatçılarımız Eymen, Cemal Öztaş ve Ferhat Göçer’i hemşerilerimizle buluşturduk. Bu tarz etkinliklerimizi sürdürmeye, Yeşilyurtlulara böyle güzellikler yaşatmaya devam edeceğiz. Festivalimize muhteşem bir konserle son verdiğimiz için ayrıca mutlu olduk, başta yerel sanatçılarımız Eymen ve Cemal Öztaş olmak üzere ünlü sanatçımız Ferhat Göçer’e bu keyifli, hareketli ve coşku dolu konser için teşekkür ediyorum. Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’a yakışan bir konserle festivalimizi tamamlamanın onurunu yaşıyoruz. Teşekkürler Malatya, teşekkürler Yeşilyurt” diye konuştu.

FERHAT GÖÇER YEŞİLYURT’A HAYRAN KALDI

Sevenleri tarafından ilgiyle karşılanan sanatçı Ferhat Göçer, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirerek dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Ünlü sanatçının şarkılarına tüm vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Konser alanında bulunan muhteşem kalabalığın coşkusundan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve gördüğü manzara karşında hayranlığını gizleyemeyen Ferhat Göçer, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkürlerini sundu.

MUHTEŞEM KALABALIK ÇEKİLEN ÖZÇEKİMLE ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Beğenilen sanatçı Ferhat Göçer, Yeşilyurtluların oluşturduğu eşsiz kalabalığı özçekim yaparak ölümsüzleştirdi.  Sergilediği sahne performansı ile Yeşilyurtlulara unutulmaz bir gece yaşatan Ferhat Göçer, katılımcılardan tam not aldı.

Sanatçının sevilen şarkılarıyla binlerce kişinin keyifli anlar yaşadığı konserde, Vali Yardımcı Regaip Ahmet Özyiğit, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Ali Sakar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2018 Yılı Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri Ağası Adil Nalbant, Ferhat Göçer’e Evkur Y.Malatyaspor ve Yeşilyurt Belediyespor forması ile Yeşilyurt’un eşsiz aroma ve muhteşem lezzete sahip meşhur dalbastı kirazı ve dünyaca ünlü Malatya kayısısı hediye etti.

Konserde sahne alan yerel sanatçılar Eymen ile Cemal Öztaş’a da dalbastı kirazı ve kayısı hediye edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kayısıcı (5 yıl önce)
    MALATYADA KAYISI FESTIVALI YAPILIR ONCELIK KAYSIDIR KAYSIYI BITIRMEYIN
    0
    0
    Yanıtla