SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ferhat'ın Durumu Maç Saatinde Belli Olacak

0
Güncellendi - 2017-03-17 01:20:27
Ferhat'ın Durumu Maç Saatinde Belli Olacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Manisaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da sakat oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Sakatlığı nispeten geçen sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz’ın Manisaspor karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde netlik kazanacak.

Ligde 47 puanla lider durumda bulunan sarı kırmızılı takımda sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Özellikle sol bek oyuncularından Mehmet Sak ve Ferhat Kiraz'ın sakatlığı, Osman Fırat'ın ise Şanlıurfaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi bu bölgede kimin oynayacağı konusunda teknik heyeti düşündürüyor.

Ferhat Kiraz'ın sakatlığının nispeten daha iyiye gittiği ancak ağrılarının devam ettiği öğrenilirken, Teknik Direktör İrfan Buz'un son durumunu sağlık heyetinden öğrendikten sonra bu futbolcuyu Manisaspor maçında riske edip etmeyeceğine karar vereceği belirtildi.

Sağ bek ve sağ kanat anlamında da sıkıntı yaşan sarı kırmızılılarda, formuyla dikkatleri üzerine çeken Caner Arıcı'nın Şanlıurfaspor maçında sakatlanması ve MR sonuçlarının iyi olmaması da moralleri bozdu. Manisaspor maçında forma giymesinin mümkün olmadığı belirtilen Caner Arıcı'nın yerine Teknik Direktör İrfan Buz'un genç oyuncu Rahman Buğra Çağıran'ı tercih edeceği tahmin ediliyor.

Sağ kanadın bir diğer önemli oyuncusu Pereira'nın ise sakatlığının iyiye gittiği ve teknik heyetin görev vermesi durumunda Manisaspor maçında oynayabileceği öğrenildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan bu oyuncunun maç eksiği olmasından dolayı teknik direktör İrfan Buz'un ilk on birde şans vermesi beklenmiyor. Pereira'nın 18 kişilik kadroya dahil edilebileceği ve maçın gidişatına göre sonradan oyuna dahil olabileceği bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Rahman Buğra ile sakat Ferhat ile işimiz iş.
    0
    0
    Yanıtla