SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feribot Saatlerinde Değişiklik

0
Güncellendi - 2016-08-01 22:12:35
Feribot Saatlerinde Değişiklik
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Ağustos ayı itibariyle Feribot Sefer Saatlerinde değişiklik yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan feribot seferlerinin sayısı artırıldı. Feribot sefer sayılarının artırılması ile birlikte sefer saatlerinde de yeni düzenlemeler yapıldı.

Battalgazi-Baskil arasında daha önce karşılıklı olarak 8 sefer yapılır iken, sefer sayısının 10’a çıkarılmasının ardından Karakaya Baraj Gölü’nde; ilk sefer Malatya tarafından 06.00, Baskil tarafından 07.00 - son seferler ise Malatya tarafından 18.30, Baskil tarafından 19.30’da yapılacak.

Feribot Sefer sayılarının artırılması ve sefer saatleri ile ilgili uygulamaya 1 Ağustos itibariyle başlandığı bildirildi.

Yeni Feribot Sefer Uygulama saatleri;

tarife

Büyükşehir Belediyesi tarafından, sefer saatleri haricinde ihtiyaç görülmesi halinde (en az 10 aracın beklemesi durumunda) ek seferler düzenlenebileceği, ayrıca hiçbir araç grubunun feribotla taşınması sırasında birbirine önceliğinin olmadığı ifade edildi.

Ayrıca Pazar günleri 15:30 seferinden sonra her iki gemi de Baskil iskelesinde bekleyecek olup, yoğunluk olması halinde ek seferlerle ihtiyaca cevap verecek. Öte yandan vatandaşlar Feribot sefer saatlerini https://seyahat.yandex.com.tr ve http://malatya.bel.tr/duyurulur sitesinden takip edebilecekler. Feribot seferleri ile ilgili istek ve şikâyetlerini ise mesai saatleri içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün (0422) 377 13 68 numaralı telefonuna, 444 51 44 Çağrı Merkezi’ne ise 7/24 bildirebilecekler.

Bülten

feribot2

feribot

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız