SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feribot Saatlerine Ramazan Ayarlaması

0
Güncellendi - 2018-05-17 20:30:17
Feribot Saatlerine Ramazan Ayarlaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı sorumluluğunda bulunan Feribotlar için Ramazan ayarlaması yapıldı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Karakaya Baraj Gölü üzerinde Battalgazi-Baskil arası yapılan seferlerde yeni düzenlemeye gidildi. 2’si Büyükşehir Belediyesi’ne, 2’si ise özel sektöre ait olmak üzere toplam 4 feribotla karşılıklı seferlerin yapıldığı Battalgazi-Baskil arası baraj gölü ulaşımı, Ramazan ayında gece de devam edecek.

Vatandaşların iftar sonrasında herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Büyükşehir Belediyesi’ne ait feribotlar, Battalgazi tarafından son seferini 21.30’da, Baskil tarafından ise 22.15’te yapacak. Sabah 06.30 Battalgazi, 07.30 Baskil tarafından başlayan karşılıklı seferlere, Ramazan ayı dolayısıyla gece seferlerinin eklenmesinin yanı sıra, yoğunluk yaşanması durumunda ek seferlerin de düzenleneceği kaydedildi.

Ramazan ayında belirlenen Feribot sefer saatleri aşağıdaki gibi belirlendi:

RAMAZAN AYI FERİBOT SEFERLERİ

SEFER NO:             BATTALGAZİ/ KALKIŞ      BASKİL/ KALKIŞ

SEFER 1                                06:30                        07:30

SEFER 2                                 07:30                        08:30

SEFER 3                                08:30                        10:30

SEFER 4                                10:30                        11:30

SEFER 5                                 11:30                        13:30

SEFER 6                                13:30                        14:30

SEFER 7                                14:30                        15:30

SEFER 8                                15:30                        17:30

SEFER 9                                17:30                        18:30

SEFER 10                              18:30                        19:00

SEFER 11 (GECE SEFERİ)     21:30                        22:15

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bilal Beyhan (5 yıl önce)
    Hacı başkana teşekkür ediyoruz, karakaya barajına hak ettiği değer verilmiyor hacı başkan umarız bu değeri verecek ve baraj ıslah edilecek projeler hayata geçirecektir, hacı başkana görevinde başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksek İnş.Müh.Bilal Beyhan (5 yıl önce)Bilal Beyhan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyanın bu güzel barajı ıslah edilir, parklar, yollar, tesisler yapılırsa hem nüfusu bu yöne çekmiş oluruz, hemde turizme katkı sağlamış oluruz, başkanıma burada yapılacak projelerde yardımcı olmak isteriz
    0
    0
    Yanıtla