SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feribotta Korkulu Anlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:05
Feribotta Korkulu Anlar
A- A+ PAYLAŞ

Zaman zaman fırtınaya dönüşen kuvvetli rüzgarın etkili olduğu Karakaya Baraj Gölü'nde olası bir feribot kazası, faciaya dönüşmeden ucuz atlatıldı. Malatya- Elazığ/Baskil arasında yük ve yolcu taşımacılığı yapan feribot, Baskil iskelesine uzun süre yanaşamadı. Baskil’den Malatya’ya gelmek isteyen yolcular ise gördükleri manzara karşısında korkunca karayolunu tercih ettiler.

Olay, Pazar günü saat 18.20 sularında yaşandı. Baskil iskelesinden Malatya’ya dönmek için bekleyen çok sayıda vatandaş, Malatya’dan dönmekte olan feribotun sürüklenerek iskeleye yanaşamadığını korku ve panik içinde izledi. Feribotta da panik yaşandı.

Fırtına nedeniyle sürüklenen feribot, baraj gölü kenarındaki bir koya yanaşarak burada yolcularını karaya çıkarttı, ancak araç yükünü boşaltamadı.

Baskil kıyısında bekleyen vatandaşlar, feribotun sürüklendiğini görünce, feribot ile dönmekten vazgeçerek daha uzun yolu tercih edip karayolu üzerinden Malatya’ya dönüş yaptılar.

Fırtına ve yağışlı havaya rağmen feribotun Malatya tarafındaki Atabey İskelesinden çıkış yapmasına müsaade edilmesi bu konudaki denetim sistemini için soru işaretlerine neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız