SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ferudun Yıldız Antrenör Kursu

0
Güncellendi - 2016-08-23 02:14:08
Ferudun Yıldız Antrenör Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, “Ferudun Yıldız TFF Grassroots C Futbol Antrenör Kursu” devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa organize edilen kurs, 21 Ağustos’ta başladı. 10 gün sürecek olan kurs kapsamında Malatya ve çevre illerden kursa katılan kursiyerler, Grassroots C Futbol Antrenörlük eğitimi alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Malatya Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen kursa, geçtiğimiz yıllarda kaybedilen Malatya’nın önemli futbol adamlarından Ferudun Yıldız’ın ismi verildi. 20 kursiyerin katıldığı kursa kapsamında, 10 gün boyunca antrenörlük hayatına ilk kez adım atanlar, hem teorik hem de pratik eğitim alarak, yazılı sınavdan geçecek.

TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, yoğun talep çerçevesinde Malatya’da “Ferudun Yıldız TFF Grassroots C Futbol Antrenör Kursu”nu açtıklarını ve 30 kursiyerin TFF Malatya Bölge Müdürlüğü hizmet binasında eğitim aldığını belirtti.

Bayındır, 10 gün sürecek olan eğitim kapsamında kursiyerlerin hem yazılı hem de görsel eğitim alacaklarını kaydederek, bunun yanı sıra saha çalışmalarının da gerçekleştirileceğini belirtti.

Kursiyerlerin profesyonel bir ortamda eğitim aldıklarına dikkat çeken Bayındır, “Eğitim, TFF Malatya Bölge Müdürlüğü hizmet binasında veriliyor. Gerçekten güzel bir ortamda kursiyerlerimiz eğitim alıyor. Bunun yanı sıra saha çalışmalarını da TFF Antrenman Sahalarında yapacağız” dedi.

Antrenör lisans kursları başvuruları 1 Eylül'de başlayacak

Öte yandan antrenör lisans kursları başvuruları 1 Eylül'de başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi olan TFF.org üzerinden yapılacak başvurular, 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.

Başvurular kapatıldıktan sonra yapılacak değerlendirmeler sonucunda puan sıralamasına göre katılımcılara kurs davetleri yapılacak.

FOTO: iha

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız