SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fesih Değil İstifa Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:05
A- A+ PAYLAŞ

BBP Malatya İl Örgütünün fesh edilmesi ile başlayan tartışmalar devam ediyor. İl Yönetiminin topluca MHP’ye katılmasının ardından açıklama yapan BBP Genel Merkez Yönetimi, istifa ve 200 üyenin MHP’ye geçtiğini yalanlamıştı. Bunun üzerine kameralar karşısına çıkan BBP eski il başkan yardımcısı Şefik Candemir, MHP’ye geçen üyelerin listesini kamuoyuna açıklayarak BBP yönetimini suçladı. 

Geçtiğimiz haftalarda BBP Genel Merkez tarafından yeni yapılandırma gerekçesiyle BBP Malatya İl örgütünün fesih edildiği açıklandı. Bu kararın ardından İl Başkanı İbrahim İşleyen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşık 200 üye MHP’ye topluca geçiş yaptıkları belirtilmişti. Tüm bunlar yaşanırken BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Haşim Yanar yazılı bir açıklama yaparak Malatya’da 200 üyelerinin olmadığını ve bu nedenle de MHP’ye 200 BBP’nin katıldığı haberlerin yalan olduğunu savunmuştu.

Bugün ise iddialar karşısında MHP il binasında düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına çıkan BBP eski İl Başkan Yardımcısı Şefik Candemir, BBP yönetimini topa tuttu. Candemir, iddia edildiği gibi BBP Malatya İl Yönetiminin feshedilmediğini savunarak, kendi istekleri ile partilerindeki görevlerinden istifa ettiklerini söyledi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar’ı sert bir şekilde eleştiren Candemir, “Sayın Haşim Yanar asılsız yalan beyanatları sonucunda işgal ettiği o makamda durması ne kadar doğrudur. Buradan kendisini istifaya çağırıyorum” dedi.

Parti içerisinde dava adamı yerinme rant ve çıkar adamları olduğunu öne süren Candemir, ilk gün açıkladıkları gibi 210 üye ile MHP’ye katıldıklarını yineleyerek geçiş yapan partililerin isim listesini basın mensuplarına dağıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız