SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festival Coşkusu

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Darende ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen, 58. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında spor tesis açılışı yapılırken, vatandaşlar içinde halk konseri düzenlendi. 
 
Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında Ilıca Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, AKP İl Başkanı Bülent Tüfekçi, DASEV başkanı ve Güreş Ağası Nazım Turgut ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende sanatçı Aydın Aydın bir konser verdi. 
 
Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz burada yaptığı konuşmada, "İnsan ölür, amel defteri kapanmaz. Ne ekti ise dünyada onunla başbaşa kalır, ama peygamberimiz buyuruyor ki; 'Topluma hizmet etmişlerin amel defteri kapanmaz' Bu güzel beldemize bu eserlerin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Açılışı yapılan spor tesisinde sembolik penaltı atışları da yapıldı. 
 
58. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında Darende ilçe merkezinde festival alanında müzik şöleni düzenlendi. Sanatçılar Ankaralı Namık ve Murat Başaran, Darendeli izleyenlere güzel bir gece yaşattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız