SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festival Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Fuar ve Festivalin 4'üncü gününde Ayşe Taş, Seher Dilovan ve Murat Kekilli konseri gerçekleştirildi.

Mişmiş Park'taki Fahri Kayahan Sahnesi'nde gerçekleştirilen konseri, önceki yıllardaki konserlere göre daha az sayıda vatandaş izlerken, belediyenin açıklamasında "onbinlerce kişinin" izlediği öne sürüldü.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin yayınladığı bülten şöyle:

"..Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen 16. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali etkinliklerine Malatyalılar ilgi gösteriyor.

Fuar ve Festival kapsamındaki dördüncü gün etkinliklerini İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Adak, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Şirket yetkilileri ile onbinlerce Malatyalı izledi.

İlk olarak sahneye çıkan Ayşe Taş seslendirdiği birbirinden hareketli şarkı ve türkülerle konser alanını dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı. Ayşe Taş’a gecenin anısına Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın tarafından kayısı kristali ve kayısı hediye edildi.

Ayşe Taş’ın ardından sahne alan Seher Dilovan izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Söylediği birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserleri ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Zaman zaman seyircilerin arasına girerek eserlerini seslendiren Dilovan’a gecenin anısına Belediye Meclis Üyesi Sedat Alpkıray tarafından kayısı kristali ve kayısı hediye edildi.

Son olarak Fahri Kayahan sahne alan sanatçı Murat Kekilli’ye Mişmiş Park Fuar Alanını dolduran onbinler hep bir ağızdan eşlik etti. Birbirinden güzel eserler seslendiren Kekilli, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalırken, vatandaşlardan da büyük alkış topladı.

Murat Kekilli daha önce olduğu gibi 16. Malatya Fuarın’da da kendisini Malatyalılarla buluşturan Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür etti.

Murat Kekilli’ye Fuarın anısına Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Ahmet Özbildirici tarafından kayısı kristali ve kayısı hediye edildi.."

PROGRAM..
* 20 TEMMUZ 2008 PAZAR
20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı - Sahil Sahnesi
KONSER PROGRAMI Mişmiş Park Fuar Alanı Fahri Kayahan Sahnesi
20,30 NEVZAT SOYDAN
21,10 METİN ŞENTÜRK
22,10 ZARA"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız