SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festival Konserleri Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali'nin 3. gecesinde Alişan ve Sebahat Akkiraz konserleri vardı. Mişmiş Park'taki Fahri Kayahan sahnesinde gerçekleştirilen konserlere vatandaşlar ilgi gösterdi.

Konsere ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu tarafından yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve bu yıl 15.si düzenlenen Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı. Festivalin üçüncü günü de yüzme yarışları finali, Halk Dansları Topluluklarının gösterileri, Ulusal Trap Skit Yarışları ve Boks-Kick Boks–Tekvando-Karete-Judo gösterileri ile Sokak Basketbolu Turnuvası & Hip Hop gösterileri gerçekleştirildi.

Kemal Sunal Çocuk Sahnesi’nde çocuklara yönelik düzenlenen gösteriler de çocuklara keyifli ve neşeli saatler yaşattı

Gösterileri Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Kardeş Şehir Saarbrücken Belediyeler Birliği Başkanı Michael Burkert ve eşi Ferah Burkert, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız ve beraberindeki MEV heyeti, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile Mişmişparkı dolduran binlerce vatandaş izledi.

Azerbaycan ve Romanya halk dansları topluluklarının gösterilerinden sonra Arabesk Fantezi Sanatçısı Nevzat Soydan sahne alarak birbirinden güzel eserler seslendirdi. Nevzat Soydan’a programı sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz tarafından kristal Kayısı Maketi ile kayısı verildi.

Malatyalıların büyük bir hayranlıkla izlediği havai fişek gösterileri’nin ardından Akabinde de Malatya Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların yer aldığı tanıtım CD’si gösterildi.

Saat 22’00’de Fahri Kayahan Sahnesinde başlayan konser programında sahneye ilk olarak Sebahat Akkiraz, ardından da Alişan geldi.

Sebahat Akkiraz’dan birbirinden güzel türküler ...
Ziya Kürküt’ün sunuculuğunu yaptığı gecede sahneye çıkan Sebahat Akkiraz, söylediği birbirinden güzel türkülerle Mişmişpark fuar alanını dolduran binlerce izleyiciyi coşturdu. Türkülerini zaman zaman Mişmişparkı dolduran binlerce Malatyalı ile birlikte seslendiren Akkiraz’a, programının sonunda Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı tarafından kristal kayısı maketi ve kayısı hediye edildi.

Sebahat Akkiraz’ın ardından sahneye çıkan ve konserine Malatya türküleri ile başlayan Alişan, seslendirdiği birbirinden güzel türkü’lerle Mişmişparkı adeta inletti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Alişan’a Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız tarafından kristal kayısı maketi ve kayısı hediye edildi.

Konserine ara vermeden gecenin geç saatlerine kadar devam eden Alişan, Malatya Belediyesi tarafından önceki yıllarda düzenlenen Kayısı Festivaline de geldiğini belirterek, “Ben aslen Bingöl’lüyüm. Ancak Malatya’da benim ikinci memleketim ve gittiğim her yerde de bunu özellikle belirtiyorum. Bu güzel festivali düzenleyen ve beni sizlerle bir kez daha buluşturan Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ediyorum” dedi.."

PROGRAM..
15 Temmuz Pazar gecesi sona erecek olan Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali'nin kalan bölümünün programı şöyle:

"*14 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ
10.00 Ulusal Bilardo Turnuvası- Gençlik Merkezi
10.00 2. Ulusal Briç Şampiyonası- Avşar Otel
12.00 Sünnet Şöleni- Mişmiş Park
17.00 Malatya-Elazığ Şöhretler Futbol- İnönü Stadı
17.00 Ulusal Trap Skit Yarışması- Mişmiş P.
18.00 Sokak Basketbolu Turnuvası- Hip Hop- İnönü K.Çarşısı üstü
20.00 Kemal Sunal Sahnesi gösterileri- Mişmiş P.
20.00 Konser Programı- Sunucu Ziya Kürküt- Mişmiş P.
20.00 Selahattin Yalçınkaya Konseri- Mişmiş P.
20.40 Havai Fişek Gösterisi- Mişmiş P.
20.50 Nuray Hafiftaş Konseri- Mişmiş P.
22.00 Semazen Gösterileri- Mişmiş P.
22.30 Ahmet Özhan Konseri- Mişmiş P.

*15 TEMMUZ 2007 PAZAR
10.00 Ulusal Bilardo Turnuvası- Gençlik Merkezi
10.00 2. Ulusal Briç Şampiyonası- Avşar Otel
10.00 Kayısı Kupası Kros Yarışması- İstasyon Cad- Belediye Önü
17.00 Ulusal Trap Skit Yarışması- Mişmiş Park
20.00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi gösterileri- Mişmiş P.
20.00 Konser- Sunucu Ziya Kürküt-Mişmiş P.
20.00 Sadi- Canan Özacar Konserleri-Mişmiş P.
21.00 Havai Fişek Gösterileri –Mişmiş P.
21.10 Şükriye Tutkun- İbrahim Erkal konserleri – Mişmiş P."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız