SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festival Korteji Yürüdü

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Fuarı ve Uluslararası Kayısı Festivali start alıyor. Salı akşamı kortej yürüyüşü gerçekleşirken, fuar ve festival açılışı Çarşamba günü saat 17.00'de Mişmiş Park'ta törenle yapılacak.

KORTEJ..

19. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ve Uluslararası Kayısı Festivali öncesinde, Salı akşamı 20.00'de bir kortej düzenlendi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, birçok daire müdürü, ilçe ve belde belediye başkanı ile meslek kuruluşlarının temsilcileri, Öğretmenevi'nden İnönü Kapalı Çarşısı önüne kadar Belediye Mehter Takımı eşliğinde yürüdüler. Kortej yürüyüşünün ardından, İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde havai fişek gösterisi yapıldı.

FUAR VE FESTİVAL..

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş'nin düzenlediği, 6-10 Temmuz günleri arasında kutlanacak 19.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Uluslararası Kayısı Festivali çerçevesinde birçok etkinlik düzenlenecek. Fuar açılışı, 6 Temmuz Çarşamba günü 17.00'de Mişmiş Park fuar alanında yapılacak. 19.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı'na, İstanbul, Elazığ, Adıyaman, Bursa, Kahramanmaraş ve Mersin'den 100 firma stand açacak. 9 bin metrekare kapalı alanda kurulan fuarda standların tamamı satıldı.

Uluslararası Kayısı Festivali çerçevesinde ise sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapılacak. Festivalin konser bölümünde ise, 6 Temmuz'da Kıraç, 7 Temmuz'da Zara, 8 Temmuz'da Uğur Işılak, 9 Temmuz'da Şevval Sam ve 10 Temmuz'da ise Sıla konser verecek. Programda mahalli sanatçılar da konser verecek.

Festival etkinlikleri kapsamında Makedonya, Kosova, Bulgaristan ve Gürcistan'dan gelecek yabancı halk dansları gösterisi de olacak. Festival çerçevesinde yemek ve tatlı yarışması başta olmak üzere birçok yarışmalar yapılacak. 7 Temmuz'da saat 18.30'da yemek, 8 Temmuz'da yine saat 18.30'da tatlı yarışması Mişmiş Park fuar alanında yapılacak.

Etkinlikler çerçevesinde Motodrag Yarışı, Sokak Basketbolu, Trap Atışları, 100 metre Koşusu, Tekvando ve Jimnastik gösterisi, Bilek Güreşi gibi sportif etkinlikleri de yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız