SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festival Korteji

A- A+ PAYLAŞ

16- 20 Temmuz tarihleri arasındaki 16. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali, Salı akşamı düzenlenen kortej yürüyüşü ile start aldı. 5 günlük fuar ve festivalin programı hakkında ise belediye ya da organizasyonu yapan fuarcılık şirketinden bir bilgi verilmedi.

KORTEJ..
Öğretmenevi önünde saat 19.30'da başlayan kortej, Belediye Mehter Takımı'nın eşliğinde Hükümet Meydanı'na kadar yürüdü.

Malatya Belediyesi bünyesindeki Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen korteje; Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mehmet Şahin ve İhsan Koca, Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, TSO Başkanı Hasan Erkoç, ESKKK Başkanı Ali Evren, Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yaya olarak yeraldılar.

Kortejde, yabancı ve yerli bazı halk oyunları ekipleri de gösteri yaptılar. Hükümet Meydanı önüne gelindiğinde, Vali, milletvekilleri ve belediye başkanı ile bazı davetliler halay çektiler.

Kortej Hükümet Meydanı'na geldikten sonra havai fişek gösterisi de yapıldı.

PROGRAM MEÇHUL!..
Bu arada 16- 20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve "uluslararası" olacağı belirtilen fuar ve festivali organize eden Belediye Fuarcılık Şirketi tarafından, etkinliklere ilişkin "ayrıntılı" program hakkında basına bilgi verilmemesi dikkat çekti.

Fuarcılık A.Ş.'nin kendi internet sitesinde de 16. fuar ve festivalin kutlama programı yeralmazken, Orduzu Pınarbaşı Mişmişpark'taki fuar açılışının, 16 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00 sıralarında Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in katılımıyla yapılması bekleniyor.

Fuar açılışının ardından, yine Mişmiş Park'ta konser düzenleneceği, Çarşamba akşamı 20.00'de başlayacağı tahmin edilen konserin solistlerinin Kubat ve Bengü oldukları öğrenildi.

Diğer 4 gündeki sanatçılar ise şunlar:

2. gün Orhan HAKALMAZ Leman SAM
3. gün Hüseyin TURAN Güler DUMAN
4. gün Seher DİLOVAN Murat KEKİLLİ
5. gün Metin ŞENTÜRK ZARA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız