SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festival Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

7. Geleneksel Arguvan Türkü Festivali sona erdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Arguvan Türkü Festivalinin 7.'si vatandaşların yoğun ilgisiyle sona erdi. Festivalin son gününde, türkü şölenini izlemeye gelenler arasında CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Süha Okay, CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mehmet Ali Özpolat, Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Değer, CHP milletvekilleri ve il başkanları ile ilçe ve belediye başkanları da vardı.

Daha sonra bir konuşma yapan Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, katılımları dolayısıyla protokol üyelerine teşekkür ederek, "Arguvan Türkü Festivali'nde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Seneye türkü festivalimizin sekizincisinde görüşmek üzere hoşçakalın" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sahneyi birbirinden ünlü Türk Halk Müziği sanatçıları aldı. Grup Yorum ile alanı dolduran binlerce kişi bir ağızdan türkülere eşlik etti. Gecenin finalini ise Dertli Divani yaptı. Gece havai fişek gösterisiyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız