SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festivalde Son Gece Konserleri..

A- A+ PAYLAŞ

13. Malatya Fuarı Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’nin son gününde Fahri Kayahan Sahnesi Gece Yolcuları ve Ebru Yaşar’ı ağırladı.

Kültür Sanat ve Kayısı Festivalinin son gününde ilk olarak sahneye Mahalli Sanatçılardan Fatoş Özen, Ramazan Dağ ve Mehmet Balaban konseri ile devam etti.

Gece Rock Müziğinin sevilen gruplarından Gece Yolcuları’nın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla devam etti.

Havai fişek gösterilerinin ardından fantezi müziğin sevilen seslerinden Ebru Yaşar sahne aldı. Ebru Yaşar da seslendirdiği birbirinden güzel fantazi, anonim parçalarla Mişmişparkı dolduran onbinlerce Malatyalı’yı çoşturarak unutulmaz bir gece yaşattı.

Fuarın son gününde Malatyalıları coşturan Gece Yolcuları ve Ebru Yaşar’a gecenin anısına kayısı ve kayısı kristalı vermek üzere sahneye gelen Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Nurullah Özer “Bu yıl 13 üncüsünü düzenledikleri Malatya Fuarı Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivalinde bir takım aksiliklerin yaşanmasına rağmen Malatyalıların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı bütün Malatyalılara teşekkür ediyorum” dedi.

13 Temmuz günü açılan Malatya Fuarı da, 17 Temmuz gecesi 24.00'de sona erdi. Fuarda, 1'i KKTC'den olmak üzere 35'i Malatya dışından toplam 150 firma stand açmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız