SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festivalde Spor Etkinlikleri

A- A+ PAYLAŞ
 
19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ve Uluslararası Kayısı Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sportif müsabakalar ilgi gördü.
 
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen Şöhretler Maçı'nda Elazığlı şöhretler ve Malatyalı şöhretler Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi. Alper Gökçen, Songül Çoban, İsmail Gün hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Malatya Takımı 9-3 kazandı. Elazığ-Malatya dostluk maçını Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve vatandaşlar izledi. Nalçacı, bu etkinlikteki amacın Elazığ ve Malatya dostluğunu pekiştirmek olduğunu ifade etti.
 
Diğer yandan, Kayısı Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 100 metre koşusu yarışması yapıldı. Mişmiş Park'ta Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan yarışmaya 37 sporcu katıldı. Minikler ve Yıldızlar kategorisinde yapılan yarışmayı Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten ve Malatya  Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı izledi. Yarışma sonucunda alınan sonuçlar şöyle:
 
Minikler kategorisi: 1-Cebrail Çoban, 2-Mehmet Çetin, 3-Semra sazlı
Yıldızlar kategorisi: 1-İsmail Genç, 2-Serkan Doğan, 3-Barış Bayraktar
 
Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten ve Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verdi. Yarışmaya katılan diğer sporculara ise teşekkür belgesi verildi.
 
Bu arada, Kayısı Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 2. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın finali oynandı. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi ve Zafer Mahallesi arasında oynanan karşılaşmayı Zafer Mahallesi 6-2 kazanarak şampiyon oldu. Arena Halı Saha'da oynanan karşılaşmayı, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı izledi. Maçın başlama vuruşunu Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten yaptı. Hayli çekişmeli geçen maçı Zafer Mahallesi kazanarak bu yılda futbol turnuvasının şampiyonu oldu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız