SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fethi Sekin Anısına Futbol Turnuvası

0
Güncellendi - 2020-01-13 22:18:33
Fethi Sekin Anısına Futbol Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesi ile Malatya Gençlik Federasyonu ortaklaşa ‘’Şehit Polis Fethi Sekin Anısına’’ Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi.

‘’Şehit Polis Fethi Sekin Anısına’’ Halı Saha Futbol Turnuvasına Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Polis Memurları, Farklı STK Başkanları ve Gençler Katıldı.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz Halı Saha Futbol Turnuvası sonrasında şunları söyledi:

’’ Şehitlerimizi unutmamak ve anmak amacıyla yapılan bu etkinlikler ara ara devam edecektir. ‘’Şehit Polis Fethi Sekin Anısına’’ Halı Saha Futbol Turnuvasını Malatya İl Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesi ile birlikte düzenledik. Gençleri kırmayıp bu anlamlı programa teşrif eden kıymetli Malatya İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren katılım sağladı aynı zamanda gençlerle futbol oynadı ve Şehit Polis Fethi Sekin babası ile watsapp aracılığıyla canlı görüşmesi yaptı. Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar ise Şehitlerimiz için dua etti. Halı Saha Futbol Turnuvasına Çeşitli STK Başkanlarında katıldı. Katılım sağlayan başta Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Polis Memurları, Farklı STK Başkanlarına ve tüm gençlere teşekkür ederim".

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise şunları söyledi:

"Şehitlerimizi her platformda hem isimleri ile hem etkinlikler ile anacağız. Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Bu etkinliği düzenleyen Malatya Gençlik Federasyonu başkanı kardeşim Ramazan Yavuz’a ve Malatya il Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesine teşekkür ederim. Ayrıca buraya katılım sağlaya STK başkanlarına ve tüm gençlere de teşekkür ederim."

Maç sonunda Gençlere Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren madalya verdi. Tolu resim çekimi ile Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız