SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fethiye Sürprizi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:52:20
Fethiye Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Play-Off Yarı final maçında hakem Mustafa Aydın'ın "oynanmamış süre" ve uzatma dakikalarındaki "garip" kararlarıyla 4-2 mağlup eden ve eleyen Fethiyespor, final maçında rakibi Hatayspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup eden Fethiyespor PTT 1. Lig’e yükselen takım oldu.

STAT: Konya Atatürk

HAKEMLER: İlker Meral, Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken

HATAYSPOR: Ali, Hasan (Samet dk. 78), Gürhan, Enis, Mehmet Fuat(Burhan dk. 83), Güney, Selçuk, Soner, Mehmet Yiğit, Emre, Serkan 

FETHİYESPOR: Ozan, Sabri Gümüşsoy, Sabri Turgut, Onur, Hasan Ahmet (Volkan dk. 75), Bülent, Necdet, Emre, Ekrem (Uğur dk. 88), Alican (dk. 90+3 Yaşar), Halil

GOLLER: Mehmet Fuat (dk. 3) (Hatayspor), Ekrem (dk. 19), Volkan (dk. 90+1) (Fethiyespor)

SARI KARTLAR: Serkan (dk. 14), Mehmet (dk. 27) (Hatayspor), Necdet (dk. 26), Sabri (dk. 50) (Fethiyespor)

3. dakikada Gürhan’ın ceza sahası içinde ara pasında topla buluşan Mehmet Fuat, plase vuruşuyla topu filelerle buluşturarak Hatayspor’u öne geçirdi. 1-0 

5.dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kazanan Fethiyespor’da Onur’un şutunda kaleci Ali topu yumruklarıyla uzaklaştırdı. 

7. dakikada Fethiyespor’da Emre’nin ceza sahasının sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşuna kafayla müdahale etmek isteyen Fuat’ın ters vuruşuyla top az farkla dışarı çıktı. 

18. dakikada Gürhan’ın uzun topunda defansın arkasına sarkan Soner, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden sert şut çeken Gürhan’ın topunu kaleci Ozan güçlükle çıkararak kornere çeldi. 

19. dakikada Fethiyespor’un atağında, sağ çaprazdan ceza sahasına pas atan Emre’nin topuyla ceza sahası içinde buluşan Ekrem, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-1

38. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Fethiyesporlu Emre’nin zayıf vuruşu kaleci Ali’de kaldı. 

55. dakikada Gürhan’ın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Güney’in şutu kalecide kaldı.

61. dakikada Necdet’in ceza sahasının sağ çarprazından attığı pasda Onur’un röveşatası az farkla dışarıya çıktı. 

65. dakikada Soner’in sağdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Ali, üzerine gelen topu çift yumrukla dışarıya attı. 

67. dakikada serbest vuruş kazanan Hatayspor’da topun başına geçen Soner, topu ceza sahası içerisine ortaladı. Defanstan dönen topa gelişine vuran Gürhan’ın şutu dışarıya çıktı. 

76. dakikada Fethiyespor’ın kontra atağında Halil’in defansın arkasına uzun pasında top ceza sahası içinde Hasan’ın omzuna çarptı. Kaleciyi de geçerek kaleye giden ve Hasan’ın müdahalesiyle direğe çarptıktan sonra ceza sahasına geri dönen topu defans oyuncuları uzaklaştırdı. 

90+1. dakikada Uğur’un ceza sahasına ortasında topla buluşan Volkan’ın vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-2

MAÇ SONRASI..

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, alınan sonucun camialarına hayırlı olmasını diledi. 10 gündür Konya’da kamp yaparak maçlara hazırlandıklarını belirten Ceviz, Konya halkının misafirperverliği için teşekkür etti.

Hatayspor gibi güçlü bir takımı yendiklerini kaydeden Ceviz, “Çok heyecanlı bir maç oynadık, iyi bir takımı eledik. Bizim grubumuzda Hatay çok iyi bir takımdı. 3. dakika geriye düşmemize rağmen durumu eşitledik. Devre arasında arkadaşlarla konuşarak galip gelme duygumuzu sahaya yansıtalım dedik ve maçın sonlarına doğru da gol bulduk” dedi.

Fethiyesporlu futbolcular Alican Karadağ, Ozan Öztürk ve Murat Türkkan da basın toplantısında yaşadıkları galibiyet duygusunu dile getirdi. Hatayspor cephesi maç sonrası basın toplantısına katılmazken maçı izleyen AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'de 90 dakikanın ardından Konya'dan ayrıldı.

Fethiyespor taraftarları ise saha içindeki kupa töreninin ardından sevinç gösterilerine Konya Atatürk Stadının dışında devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız