SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Davalarında 11 Mahkumiyet

0
Güncellendi - 2017-12-04 05:35:36
FETÖ Davalarında 11 Mahkumiyet
A- A+ PAYLAŞ

  • FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan eski binbaşı, polis, adliye katibi ve öğretmen olan toplam 11 sanığa çeşitli hapis cezaları verildi.

Malatya’daki FETÖ/PDY silahlı terör örgütü davalarında aralarında 1 binbaşı, 7 eski emniyet mensubu, 1 katip ve 2 öğretmen bulunan toplam 11 sanığa “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçundan 6 yıl 3 ay ile 7 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki FETÖ/PDY silahlı terör örgütü davalarının karar duruşmalarında; örgütün kriptolu iletişim programı ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu da tespit edilen ve 10’u tutuklu, 1 ise tutuksuz yargılanan sanıklarından yargılanması tamamlandı.

Mahkeme heyeti; eski binbaşı Metin E.’ye, eski emniyet müdürü Zafer T.’ye,  komiser Ali A.’ya, eski polis memurları Ahmet B., Ramazan E., Yusuf S., Mehmet Akif A. ve Mesut I.’ya, eski adliye katibi Derya S.’ye, eski öğretmen Sezer K.’ye “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçundan 6’şar yıl 3’er ay, eski öğretmen Mustafa Ö.’ye ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yunus Ö. (6 yıl önce)
    Suçluyu ifşa etmek toplumu rahatlatır. Korkuyorsanız haberide yapmayın. Ulusal basın gibi yerel basınımızda yandaş olmaya başladı beyler. Suçluya suçlu haklıya haklı hırsıza hırsız , doğruya doğru diyelim. Yeter artık Bugün ismini gizlerseniz yarın sahte vatansever olarak karşımız çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ozhsb (6 yıl önce)
    Suçluların, tecavüzcülerin, katillerin vs vs suçları sabit ve cezaları belli olmasına rağmen Soyadlarını gizleyen tek haber sitesi Malatyahaber.com
    0
    0
    Yanıtla
  • ozhsb (6 yıl önce)
    Tırsıyor musunuz? Neden tırsıyorsunuz? Haklılar da en az haksızlar kadar cesaretli olmak zorunda değil mi? Bu mu felsefeniz? Mahkum olmalarına kadar isimleri gizli tut sonra ? Nolur nolmaz? Küserler mi? Tekrar ipleri ellerine mi alırlar? Nedir takıntınız Malatya Haber?
    0
    0
    Yanıtla
  • ozhsb (6 yıl önce)
    Karar verilmiş mahkum olmuşlar siz halen soyadlarını A. T. diye gizliyorsunuz. Sebep.Malatya haber...
    0
    0
    Yanıtla