SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Davalarında 4 Sanığa Beraat

0
Güncellendi - 2018-01-17 04:05:33
FETÖ Davalarında 4 Sanığa Beraat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davalarında tutuksuz yargılanan 4 sanık hakkında beraat kararı verildi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davası duruşmalarda tutuksuz yargılanan eski Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Kubilay Sezen ile eşi Sevim Sezen ve ‘Müdürler mütevelli heyet” soruşturmasının tanığı ve aynı zamanda sanığı da olan Mehmet Turmuş’un dosyalarında karar çıktı.

Mahkeme heyeti, soruşturmada sanık olan, daha sonra tanık olarak etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Mehmet Turmuş hakkında “ceza verilmesine yer olmadığına” hükmederek, beraat kararı verirken, diğer sanıklar eski Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürü ve aynı zamanda AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’ün kardeşi de olan Ayhan Deligöz, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Kubilay Sezen eşi Sevim Sezen hakkında ise delil yetersizliğinden beraat kararını açıkladı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Aile içi husumetlerden,hainlik ve kıskançlıktan,amir memur kavgasından BİMER e yapılan yalan ve iftira içerikli ihbarlardan, şikayetlerden çok sayıda davalar açıldı.İftira ve yalan söylediği belli olan tanıklara Mahkemelerin suç duyurusunda bulunmalarını bekleyen yüzlerce mağdurlar vardır.İftira edenlerin en ağır şekilde ceza almalarını umut ediyor ve Adalete sonsuz güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay Sezen (6 yıl önce)
    İftiracıya söz söyletmiyorsunuz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    İnsallah hepsı kurtulur suçlu olanlar cezasını ceksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharem (6 yıl önce)
    Geçde olsa adalet yerini buldu. Çok şükür doğru hicbir zaman eğri olmaz geçmiş olsun diyorum. Fetocu hainlerin suclarini ortbas etmek icin iftira ve kaosdan nemalanma plani masum kişilere leke atmak suretiyle sinsilik ve alcaklikla bir cok yerde ortaya çıkmıştır. Ama er yada geç sıkıntımıza olsa mum yatsı olmadan sönmüştür.
    0
    0
    Yanıtla