SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"FETÖ Destekçilerine Merhamet Şehitlere İhanet"

0
Güncellendi - 2016-09-22 03:17:23
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP Milletvekili Şahin, FETÖ operasyonları, sivil havaalanı konularında açıklamalarda bulundu

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “FETÖ’ye destek verenlere merhamet etmek 241 şehidimizin kanına ihanettir” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Parti binasında gerçekleştirilen halk günü toplantısına AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve diğer patilerde katıldı. Kahtalı 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra halk günleri toplantılarına biraz ara verdiklerini ve yeniden 15 günde bir düzenli bir halk günü toplantılarını şekilde gerçekleştireceklerini söyledi.

AKP 2002 yılından bugüne hep farklılıklarla ön plana çıktığını belirten Milletvekili Şahin “Halk ile vekillerinin buluşmuş olduğu bir toplantı. AK Partinin diğer partilerden farkı da bir farkındalık oluşturmaktır. AK Parti 2002 yılından bugüne hep farklılıklarla ön plana çıktı. AK Parti özellikle milleti halkı önceleyen onların sorunları ile dertleri ile hem hal olmaya çalışan halk ile beraber bu işi omuzlayıp ülkenin menfaatleri için milletle beraber yürümeyi biz kendimize şiar edindik” şeklinde konuştu.

FETÖ soruşturmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şahin, “2013 Aralık ayından sonra inadına bunlarla beraberiz diyecek kadar alçaklaşan insanlara bizim zerre kadar acıma hakkımız yok. 2013’e kadar bilmeyerek destek vermiş çocuklarını onların kurumuna göndermiş olanların ayıklanması için yeniden kamuda düzenlemeler yapılıyor. Ama kesinlikle ve kesinlikle aralıktan sonra onlara destek verenlere merhamet etmek 241 şehidimizin kanına ihanettir. Gazilerimizin yemiş olduğu kurşunlara ihanet etmiş oluruz. Onun için Allah rızası için hiç kimse biz siyasileri meşgul etmesinler” ifadelerini kullandı.

Malatya'da yapılacak olan sivil havaalanı ile ilgili de konuşan Şahin, “Başbakanımızın da ifade ettiği gibi merkeze yakın olan askeri alanların il dışına çıkarılması noktasında çalışmalar yapılıyor. Bu konuda daha önce de bir girişimde bulunduk. Şuanda Battalgazi de bulunan Boran atış sahası diye bilinen ve kullanılan uçak sahasının sivilleşmesi için talebimiz olmuştu. O günkü Genelkurmay Başkanımızdan talep etmiştik. Şuanda gündeme gelen ikinci havaalanı için yine milletvekili arkadaşlarımızla beraber yapmış olduğumuz istişarelerde nereler yapılabilir diye istişare ettik. Arkadaşlarımız bir ön çalışma yapıyorlar. Bunları bakanımız ve diğer vekil arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz. Eminim oraya ikinci bir sivil havaalanı yapmakta başarılı oluruz. Hem stratejik açıdan önemli bir yer hem de Kuzey Çevre yolunun yapılması ile hem şehir içerisinde ulaşılabilecek hem de çevre illerin ulaşımına çevre yolundan dolayı rahat ulaşılabilinecek” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyali (7 yıl önce)
    Secim gunu okula gelmeyin inanin oy vermiycem elinizide tutmuycam 14 yildr 80-91 arasinda puaan alip sizin yuzunuzden atanamiyorum Allah katinda hakkimi helal etmiyorum ve son nefesime kadae bu sozumun arkasndym sizi affetmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Şimdi sayın milletvekiline sormazlar mı bu ne perhiz bunu ne turşu ? Bu olanların tek sorumlusu sizlersiniz. Her fırsatta sayın vekil fetönün yaptıklarını dile getiriyor. Bunlar olurken CHP veya MHP mi iktidardaydı. Sorular çalınırken , haklar yenirken neredeydiniz vs vs vs
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Biz Ak partinin neferleri olarak, sizlerin daha önce cemaate karşı nasıl davrandığını biliyoruz. Acaba tutuklanan müdürleri oraya getirenler kimlerdi? Kimler bu müdürleri oraya getirdi. Düşünün bir müdür değil 10 dan fazla müdür hakkında soruşturma açıldı. Esas önemli nokta ise şu: Bence FETÖ ye destek veren ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakanlar şimdi acaba neden meydanlarda dolanıyor. Neden alt kademeden başlanıyor, bence bunlara ön ayak olan siyasi odakları tek tek temizlemeli
    0
    0
    Yanıtla