SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Firarisi Maliye Müfettişi Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-10-14 00:21:11
FETÖ Firarisi Maliye Müfettişi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Hakkında “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi” olma suçundan başlatılan soruşturmada firari olarak hakkında yakalama kararı bulunan ve Maliye’de Vergi Müfettişi iken ihraç edilen Ö.A. adlı şüpheli kardeşine ait kimlikle Malatya’da yakalandıktan sonra tutuklandı.

Alınan bilgiye göre;  İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesince FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olma suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Ö.A.adlı şüphelinin yapılan araştırmada Malatya’da olduğu tespit edildi.

Şüphelinin eşinin bir hastanede doğum yapacağı bilgisi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekipleri hastaneye gitti.  Hastanede durumunda şüphelenilen ve birlikte duran 2 kişinin kimlik kontrolünü yapan TEM ekipleri, Ö.A. olduğunu tahmin ettikleri şahsın üzerinde M.A. adına düzenlenmiş sürücü belgesi çıkarken, yanında bulunan ve kardeşi olduğu belirlenen M.A.’nın üzerinde ise kendi adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı ve özel güvenlik kimlik kartı çıktı.

Yakalanmamak için kardeşi M.A.’nın adına düzenlenmiş sürücü belgesi taşıyan  Ö.A., hakkındaki yakalama kararı nedeniyle  Malatya Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi ve  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheli Ö.A.’nın Maliye’de Vergi Müfettişi iken ihraç edildiği ve hakkında açılan dava nedeniyle firari olduğu belirtildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız