SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"FETÖ Kırıntılarına ve Yeni Hainlere Müsaade Edilmemeli"

0
Güncellendi - 2018-07-15 05:00:38
A- A+ PAYLAŞ

  • MESOB Başkanı Keskin, “Esnaf ve sanatkarlarımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle işyerlerin, evlerine ve araçlarına şanlı bayrağımızı asmaya ve düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet ediyorum.” çağrısında da bulundu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi  ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan tüm etkinliklere esnaf ve sanatkarlarımızın katılmasını ve işyerlerine bayrak asmaları çağrısında bulunarak,  “Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verdiği mücadelede ortaya koymuştur, dünya milletlerine de örnek olmuştur” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan MESOB Başkanı Keskin; “15 Temmuz 2016 günü Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir çağrısı ile sokağa dökülen halkımızın gücü, milli iradeyi uçakların bombası altında parçalatmamış, tankın paletleri altında ezdirmemiş,  kurşunların karşısında yok ettirmemiştir.  Milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı. Milletimiz ikinci bir kurtuluş mücadelesi vererek yeniden bir destan yazmış ve bu destanın başkahramanı da başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizdir. Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verdiği mücadelede ortaya koymuştur, dünya milletlerine de örnek olmuştur. Türk milletinin içine sinsice yerleşmiş olan FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü alçakça ve şerefsizce gerçekleştirmiş olduğu darbe girişiminin engellenmesinde hiç kuşkusuz milletimiz ile birlikte esnaf ve sanatkar camiamız dünyada örneği olmayacak bir demokrasi savunmasında bulunmuştur.” dedi.

Keskin açıklamasında;  “Esnaf ve sanatkar camiası olarak devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadelesinde her zaman yanındayız. Yapılan ihanetlerin asla bir nedeni olamaz, ancak ağır bir bedeli mutlaka olmalıdır. Ayrıca, FETÖ terör örgütü kırıntılarına ve bu örgütün yerini almak isteyen FETÖ benzeri yeni hain ve alçak oluşumlara ise asla ve asla müsaade edilmemeli.  Milletimizin bu yönde temel bir beklentisi bulunmaktadır.” ifadesini de kaydetti.

 Keskin; “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan tüm etkinliklere esnaf ve sanatkarlarımızın katılmasını ve uğruna canlar verdiğimiz şanlı bayrağımızı işyerlerine, araçlarına asmalarını ise özellikle ifade ediyoruz.  15 Temmuz Şehitlerimiz ile birlikte tüm şehitlerimize rahmet diliyor, şükranla ve minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Gazilerimiz ile terörle mücadelede gazi olan tüm kahramanlarımıza sağlık ve şifa diliyoruz.” şeklinde çağrıda da bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mlx (5 yıl önce)
    Malatyada birçok kurumda kalıntıdan ziyade,fetö sempatizanı halen olduğunu düşünüyorum.Malatyada bence yeteri kadar temizlik yapılmadı gibi sanki.inşallah yanılıyorumdur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (5 yıl önce)
    Allahına kurban başkan şelalecileri sen bitireceksin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULKADİR (5 yıl önce)
    hain darbe girişimine karşı olmayanı en ağır şekilde kınıyorum. darbeye karışanların en ağır bir şekilde cezalandırılması gerekiyor. ancak bu darbenin mağdurlarını tekrar kazanmak topluma kazandırmak lazım mücadele hukuk içinde hızlı ve etkili bir şekilde olmalı sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi hukuk masumlara beraat ve takipsizlik veriyor suçluları cezalandırıyor diyor. bunu da dikkate alıp masumları tekrar kazanma yoluna gitmeliyiz. siyasetin içindeki ilişkili olanları da biran evvel deşifre edip gereken yapılmalı bir vatandaş olarak benim düşüncem bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket (5 yıl önce)
    SAYIN BAŞKANIM YÜCE RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Allah mazlumların ağını yerde bırakmaz kimin ne olduğu ortaya çıkacaktır. Zulumle abad olunmaz. Zulmün karşısında susan dilsiz seytandir
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)
    Helal sana başkan. Malatya'da herkesin konuştuğu ama kamuoyu önünde çıkıp konuşamadığı konuyu sadece siz gündeme taşıyorsunuz. Siyasetçiler korkuyor, bürokratlar korkuyor, muhalefet korkuyor, bir tek esnaf ve sanatkar kesimi çıkıp delikanlı gibi yüreklice konuşuyor. Diğer STK'lar vagon olmuşlar, ağızlarına FETÖ'yü bile almıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)
    Sayın başkan çok iyi söylüyorsun malesef o kırıntılar kendilerini çok iyi gizlediler Malatya büyükşehir belediye de kendilerini iyi gizlediler darbeye karşı olan bazı personellerinin işine son verdiler biri var tivitleriylr malesef sayın cumhur başkanımız hakkında olumsuz tivitleriylr halen bu kişi görev başında
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    15 Temmuzdafetöcü gizlenmiş hainleri meydanlara almayalım. Ayık ve uyanık olalım. Köprü davasında beraat edenlerin tavrını unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Susmak yok yola devam. Tek sen varsın bu şehirde başkan. Hep beraber dinlerini bölük bölük parçalara ayıranların üstesinden geleceğiz RABBİMİN yardımıyla. Kahrolsun torpil yapanlar, kahrolsun hak yiyenler, kahrolsun yetim hakkı yiyenler,. Başkanım şu ünivesiteye de bir el attırın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bu tür oluşumlara müsade edilmemeli devlette kadrolasmaya çalışan ve holdinglesen bu tür oluşumların hepsi tehlikelidir özellikle dini duyguları kuvvetli olan insanlarımızı bu tür olusumlar suistimal etmektedirler.ben eminimki dini tebliğ dışında başka işlerle uğraşan oluşumları sayın cumhurbaşkanımız bilmektedir ve onlara gerekli yaptırımları uygulayacaktır dini tebliğ dışında başka islerle uğraşmayan olusumlari bu değerlendirmenin dışında tutuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Şelalecilere mi sözünüz atı alan üsküdarı geçmiş başkaları da var inşallah adnan oktar dan sonra bu oluşumlarada gerekenler yapılır devletimize hükümetimize güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla