SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ 'Mahrem İmam' Davasında Ceza

0
Güncellendi - 2018-01-19 04:09:05
FETÖ 'Mahrem İmam' Davasında Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü kapsamındaki davada 2 sanık hakkında hapis cezası verildi.

Malatya 1. Ağır  Ceza Mahkemesi’nde yargılanan eski polis memuru Mehmet Ali Ç.’ye  ‘Silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verilerek tahliye edilirken,  Malatya 2. Ağır  Ceza Mahkemesi’nde ise eski öğretmen olan ve mahrem imam olmakla suçlanan Mehmet Y.’ya ise yine “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçundan  10 yıl hapis cezası verilerek, tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Şüpheliler hakkında  ‘ByLock’ kullanıcısı olduğunun tespit edilmesinin yanında örgüt üyeliği konusunda kuvvetli delil bulunduğu belirtildi.

MAHREM İMAM SORGUSU..

Bu arada, FETÖ/PDY  örgütüne yönelik olarak 12 Ocak günü  yapılan ve 22 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, yakalananlardan 19'unun Malatya'daki özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve çalışanlar olduğu, bunlar arasında 'mahrem imam' olmakla suçlananların da bulunduğu, sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız