SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Operasyonlarında 13 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-04-24 04:06:26
FETÖ Operasyonlarında 13 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ OKULLARININ GENEL MÜDÜRÜ SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI.. Malatya merkezli olarak çeşitli illerde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 13 şüpheli gözaltına alındı.

1. OPERASYONDA 7 GÖZALTI..

Malatya merkezli 5 ilde FETÖ/PDY operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY’ye yönelik olarak 22 Nisan’da Malatya merkezli Kahramanmaraş, Osmaniye, Kilis ve Adıyaman’da toplam 11 adrese yapılan eşzamanlı operasyon kapsamında FETÖ/PDY Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 1 ihraç komiser yardımcısı, 1 sosyolog (Kilis adliyesinde görevli), 3 özel okul öğretmeni (Malatya’da görevli) ve 2 öğrenci olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı.

1 şüphelinin ise yurtdışında olduğu tespit edildiği bildirildi.

2. OPERASYONDA 5 GÖZALTI..

Malatya merkezli 6 ilde TSK'nın mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce FETÖ Terör Örgütünün TSK mahrem yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Malatya merkezli, Ankara, Kayseri, Iğdır, Gaziantep ve Muş illerinde toplam 8 adrese yapılan operasyonda 2 aktif astsubay, 1 ihraç astsubay ile 2 Askeri Okul ihraç öğrenci olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Malatya’da FETÖ’den aranan şüpheli şahsın sahte kimlikle yakalandığı, bu şahsın örgütün Malatya'daki okullarının genel müdürü olduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Malatya İl Emniyet Müd. KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışma sonucunda; Malatya ilimizdeki FETÖ/PDY Terör Örgütünün kapatılan okullarının Genel Müdürü olarak görev yaptığı tespit edilen ve 08/11/2016 tarihinde yapılan operasyonun firari şüphelisi olarak aranan ayrıca Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesince de hakkında yakalama müzekkeresi bulunan, F.Y. isimli şüpheli 23/04/2019 günü sahte kimlikle yakalanmıştır." denildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız