SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Operasyonunda Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2017-04-28 19:18:34
FETÖ Operasyonunda Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya polisinin operasyonlarında FETÖ’ye yararlılık gösterenlere verildiği ileri sürülen 16 adet “Kıtmir” madalyonu da ele geçti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik Ankara merkezli başlattığı soruşturmada Malatya’da 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda FETÖ içerisinde çok yararlılık gösteren ve mali kaynak sağlayan kişilere verildiği belirtilen 16 adet kıtmir madalyonu ele geçirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM -TEM -NARKOTİK- ASAYİŞ Şubesine bağlı ekiplerin ortak çalışması ile gerçekleştirilen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alınmış, 18 şüphelinin ise yakalanma çalışmaları sürüyor.

Malatya polisinin operasyon esnasında evlerde yaptığı aramalar esnasında 16 adet FETÖ’ya yararlılık gösterenlere verildiği ileri sürülen “Kıtmir” madalyonu ile 1 adet Kıtmir tablosu, 2 adet T ve F serisi 1’er dolar ile terör örgütü liderinin kitapları ile örgütsel dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi.

FETÖ operasyonunda bulunan ‘Kıtmir Madalyonu’nun üzerinde Kur’an-ı Kerim’de anlatılan Ashab-ı Kehf’in (Yedi Uyurlar) cennetle müjdelenen köpeğinin ismi olan Kıtmir yazıldığı, ardından ise 6 ismin sıralandığı görülüyor. FETÖ içerisinde çok yararlılık gösteren ve mali kaynak sağlayan kişilere Kıtmir madalyonlarını özel olarak hediye edildiği belirtiliyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız